KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Trængstrupvej 70
9541 Suldrup

Sag:L85189-1
Ejendomstype
Fritidslandbrug (u/30 ha)
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.800.000
Anvendelsesudgift
kr. 2.905
Arealer m.m.
Boligareal
180 m2
Bebygget areal
108 m2
Grundareal
36.700 m2
Andet
Opførelsesår
1927
Liggetid
228
Kvadratmeterpris
kr. 10.000
Energimærke
D
Oprettet
05-06-2019
Opdateret
20-01-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
1.775 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Få kilometer uden for Sønderup ligger dette skønne fritidslandbrug, som indbyder til masser af muligheder for et liv på landet.

Bygningssættet ligger lidt tilbagetrukket fra Trængstrupvej og med god udsigt over marker og naturområde ved bl.a. bækken.

Bygningssættet indbyder til masser af muligheder. Her er 3 maskinhuse, som tidligere har været brugt til maskinstation med tilhørende værksted, så her er masser af plads - om det er dyrehold på hobby niveau, som skal gå direkte fra stald til fold eller ønsket om eget domicil - ja, eller begge dele. Her er god plads! Her er det kun fantasien som sætter grænser.

Aktuelt bruges jorden til afgræsning af bison.

Som prikken over iet nævnes lige bålhytten i haven, som kan give god anledning til mange skønne hyggelige aftenstunder med udsigt over eget dyrehold.

Sønderup byder som landsby på 2 private dagplejere, små foreninger samt et Ølbryggelaug. Og helt lokalt afholdes der 2 årlige fester i Rebstrup.

Her er mulighed for at bo på landet men samtidig ca. 5 minutters kørsel til motorvej afkørsel 32 og 33 (nord- og sydgående) og hovedvej A13. Ca. 5 minutters kørsel til centerbyen Suldrup, som tilbyder et rigt aktivitetsliv med idrætsforeninger, såsom fodbold, håndbold, gymnastik mv., ligeledes i samspil til Suldrup Skole (0. - 9. kl.) og børnehaven Tumlehøj. Herudover der er mulighed for dagplejepasning i byen. Suldrup afholder også flere og større fællesarrangementer i samarbejde med de lokale foreninger - her kan bl.a. nævnes Jætte Rock. I byen er der dagligvarebutik. Maks 15 minutters kørsel til handelsbyen Aars og ca. 15 minutters kørsel til handelsbyen Støvring, som begge tilbyder detailbutikker, gymnasielle uddannelsesmuligheder, svømmehal og meget mere. Fra Sønderup går der busser til byer. Hvis man er interesseret i friskole, så er der heller ikke langt til Greggers Krabbe Friskole, privat naturbørnehave og vuggestue.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket

Der skal ikke tøves med en fremvisning og se de muligheder som ejendommen indbyder til - ring derfor på tlf.nr. 98621396.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18