KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Tingvej 48, Ulbjerg
8832 Skals

Sag:L85034
Ejendomstype
Fritidslandbrug (u/30 ha)
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.950.000
Arealer m.m.
Boligareal
323 m2
Bebygget areal
340 m2
Grundareal
317.046 m2
Andet
Opførelsesår
1877
Liggetid
1462
Kvadratmeterpris
kr. 15.325
Prisændring
-%
Energimærke
A2020
Oprettet
08-08-2016
Opdateret
10-08-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
294 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Flot og skønt beliggende natur/ jagt og planteavlsejendom med 32 ha nord for Viborg.
Her kun ca. 1 km. indtil Ulbjerg by med folkeskole, børnehave og kulturcenter med stor lokal engagement.
Ejendommen ligger midt i egen jord omgivet af skov mod nord og øst og med udsigt over marker mod syd og vest. Til ejendommen hører 32 ha, heraf ca. 19 ha støtteberettigede arealer. Ca. 7 ha. er udlagt i skov og hede med tilskud og ca. 3,5 ha er gammel plantage. Der er rejst skov på 6,53 ha agerjord med tilskud. Denne del er tinglyst, som fredskov. Fortrinlig jagt. De ca. 7 ha. omdriftsarealer er udlejet til en nabo - men kan bruges af ny ejer. En enestående kombination af agerjord, hede, skov og græsarealer. Der til i bunden af marken en sø. Tæt på findes faste bestande af Krondyr, så hele ejendommen bliver et jagteldorado og på samme tid kan bruges til heste eller kvæghold. Store indtægter fra forpagtning og tilskud. I niveauet ca. 100.000,00 kroner i 2016.
Ejendommen bygninger er renoveret gennem de sidste 5 år bl. a. med jordvarme og i 2012 også med solvarme og 6 KW solcelleanlæg. Der er tilbygget en helt ny fløj med smukt køkken/alrum/udsigtsstue med udsigt mod syd. Her er klinkegulve med gulvvarme, udgang til flere terrasser, adgang til bryggers, værelse og dejligt badeværelse. Suplerende varme fra brændeovn placeret midt i det store lyse rum med både køkken og opholdsafdeling og flot udsigt til naturen. Helt ny værelsesafdeling på 1. sal med stor repos, soveværelse med østvendt altan og kig mod skov og marker, flot badeværelse og 2 store børneværelser og mulighed for yderligere inddragelse af areal til værelse. Sidebygningen er blevet isoleret og her er i 2013 lavet nyt indgangsparti. Et rum der kan bruges til rigtig mange formål. Ude er der lavet stålbuelade til maskiner og foder til ejendommens eventuelle dyrehold og ude i terrænet er der placeret flere muligheder for læ. Dertil kommer god, ældre lade, som anvendes til værksted m.v.
En unik ejendom, der i tilgift er med et A2020 energimærke, så den samlede udgift til både el og varme virkelig er i bund. Meget sjældent set for et stuehus til en sådan fritidslandejendom.
Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18