KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Rørgårdsvej 8
7850 Stoholm Jyll

Sag:L85211
Ejendomstype
Fritidslandbrug (u/30 ha)
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.495.000
Anvendelsesudgift
kr. 20.217
Arealer m.m.
Boligareal
163 m2
Bebygget areal
163 m2
Grundareal
118.656 m2
Garageareal
59 m2
Andet
Opførelsesår
2008
Liggetid
797
Kvadratmeterpris
kr. 21.442
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
04-06-2018
Opdateret
10-08-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
227 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

FLOT LYSTEJENDOM - BELIGGENDE HØJT I LANDSKABET MED UDSIGT OVER MARKERNE.

Er du selvstændig med liberalt erhverv og søger livet på landet med fred og ro - hvor der er plads til både privat og erhverv på samme matrikel? Så læs blot videre.

Ejendommen ligger med ca. 3 km til Stoholm og med ca. 18 km til Viborg. Tæt på Holstebrovejen og dermed centralt i forhold til både Herning og Holstebro. Kort afstand til Midtjyllands lufthavn i Karup.

En meget flot ejendom med en tilsvarende flot beliggenhed - højt i landskabet ligger dette arkitekttegnede moderne hus med tilhørende anneks/kontor fra 2008. Lavet med omtanke og kvalitets materialer som Velfac vinduer, Svanekøkken med bord i canadisk valnød, egetræsgulve. Virkelig god indretning, højt til loftet og lyse lokale med fantastisk udsigt fra alle stuer og værelser mod syd og bag ud naturen helt ind til huset med lille skov på skrænten bag huset. Dertil lige ved entredøren overgang til anneks, der bruges til kontor - lavet i samme stil og dermed med bolig kvalitet - selv om det er registreret og bruges som kontor.

Ejendommen er en oprindelig landejendom med stalde og stuehus liggende lavt ved markerne. I en del af de oprindelige bygninger, der er renoverede, er der indrettet redskabsrum, fyrrum, velindrettet snedkerværksted med maskiner og ellers anvendelig til opbevaring. Hele udhuset med nyere stålplader og isoleret. Modsat dette udhus på den anden side af indkørslen ligger ældre maskinhus og garage.

Jorden udgør dels af ca. 7 ha. landbrugsareal, der er bortforpagtet og dertil flot natur og skovareal med blandt andet store høje bøgetræer, der ligger i tilknytning til den ene mark som en dal med høje skrænter ned mod Lånum Bæk med super jagt. Dette areal vil kunne afgræsses og derfor må det forventes, at der kan søges hektarstøtte til yderligere ca. 2 hektar. Tænker man udover det traditionelle kunne jorden evt. anvendes til andre formål - bl.a. juletræer, vinmarker osv.

Opvarmning ved pillefyr og tilsluttet Stoholm Vandværk.

God internetforbindelse (der er aktuel arkitektfirma på ejendommen)

Ønskes ejendommen købt med mindre jord er bud velkomne.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18