KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Nørremarkvej 23
6740 Bramming

Sag:7142885
Ejendomstype
Fritidslandbrug (u/30 ha)
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.898.000
Arealer m.m.
Boligareal
170 m2
Bebygget areal
170 m2
Grundareal
11.021 m2
Andet
Opførelsesår
1870
Liggetid
979
Kvadratmeterpris
kr. 22.929
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
05-10-2016
Opdateret
11-06-2019
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
913 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Med 20 min kørsel til Esbjergs centrum, tilbydes denne sjældne, lækre samt vedlige holdte heste ejendom på ca. 170 m2 beboelse. Heste stald på ca. 206 m2 med 5 flotte heste bokse, og stor rytter stue,endvidere er der tilbygning på ride hallen, hvor der er 13 pragtfulde heste bokse til udlejning for 1000 kr. pr. måned pr. stk. og for enden af ride hallen er der en stor løs stald, og over disse herligheder, er der stor flot udendørs ridebane.
Ride hallen er 20 x 40 m2 og med særdeles lækkert lys indfald og gode indtjeningsmuligheder ved udlejning.

DER ER TILKØBT CA. 1,5 HEKTAR JORD TIL GÅRDEN.

I beboelsen forefindes der lige nu, 2 beboelser. Den ene indeholder lækkert stort køkken/alrum, stor lys opholdsstue. Stor entre med plads til garderobe. Flot lyst badeværelse med nydeligt klinkegulv med sep. bruseniche, gulvvarme mv.
Pænt stort lyst soveværelse med skabsplads. Hele beboelsen har nydelige trold tekt lofter opsat i hele beboelsen og hele lejligheden fremstår i overordentlig god stand og kan udlejes for Kr. 3.500 pr. mdr. + forbrug.
Den anden indeholder : Baggang med plads til garderobe. Lækkert bryggers med plads til vaskemaskine samt tørretumbler, mange skabe og håndvask. Utrolig flot og lækkert køkken/alrum med smukt køkkenbord i massivt træ, nydeligt klinkegulv og synlige hanebånd i sorte farver som passer ind i rummet med gips lofter ført til kip og med mange velux vinduer isat, så det giver et fantastisk lys indfald , endvidere er der udgang til skøn solrig flise terrasse, samt haven.
Stor flot lys entre med plads til garderobe. Nydeligt badeværelse med flot klinkegulv, gulvvarme samt sep. bruseniche. Utrolig stor forældre soveværelse som kan laves om til 2 værelser, hvis man har brug for dette. 2 store lyse børneværelser.Der ligger en skov op til ejendommen samt en sø og man må ride i skoven. Der er desuden mulighed for, at leje den ene bolig ud og få en god lejeindtægt.
Hele ejendommen med alle tilbygninger fremstår i overordentlig god samt vedligeholdt stand både indvendig samt udvendig og sælges til overtagelse efter nærmere aftale. Dette er en ejendom, som absolut, skal opleves, da kun kan blive fascineret over den, når man kommer derud og man bliver absolut ikke skuffet ! DER ER STOR EFTER SPØRGSEL PÅ HESTE BOKSE PÅ EJENDOMMEN. Har du lyst til en uforpligtende fremvisning af den enestående flotte ejendom, så ring venligst til vort kontor og aftal tid, for en uforpligtende fremvisning.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18