KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Sparrehusvej 8
8930 Randers NØ

Sag:2051919A
Ejendomstype
Fritidslandbrug (u/30 ha)
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.595.000
Arealer m.m.
Boligareal
157 m2
Bebygget areal
81 m2
Grundareal
35.000 m2
Andet
Opførelsesår
1940
Liggetid
289
Kvadratmeterpris
kr. 10.159
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
02-03-2020
Opdateret
17-12-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
924 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Landbrugsejendom med ca. 3,5-4,0 hektar matrikulært areal. Her er fantastisk vidtstrakt udsigt over de omkringliggende arealer. Ejendommen har en fantastisk naturskøn beliggenhed let kuperet landskab og i rolige omgivelser. Ejendommen har et velholdt harmonisk og bygningssæt der er velegnet til hobbybrug og mindre dyrehold med stald, lade maskinhus og shelter til græssende dyr. Stuehuset er løbende pænt vedligeholdt og renoveret i 1977 med ydermur i rød teglsten og loftetage. Yderdøre og vinduer i plastprofil i god stil fra 2009. I 2010 er der indmurede nye fuger og etableret ny tagdækning. Der er efter isoleret i forbindelse med husets renoveringer og der er anvendt gode velvalgte materialer med fokus på at det også er vedligeholdelsesfrit.

Stuehus: Indeholder Entré med trappe adgang til kælder og loftetage. Spisekøkken med flot lyst køkken fra 2015 i JKE design. Stue med brændeovn og udgang til hævet sydvendt overdækket træterrasse. Loftetage er fra 1977 og indeholder 3 værelser og badeværelse med bruseniche. Der er elvarme i værelser og centralvarme i badeværelser. God anvendelig kælder med adgang fra gang og direkte indgang. Kælder indeholder flere disponible rum med bl.a. oliefyr der er installeret i 1980 og toilet. Der er i kælderen god plads til vaskemaskine og tørretumbler mv. Der er skolebus til Harridslev Skole.

Udhuse: Stald, lade, maskinhus og shelter.

Jorden: Der medfølger ca. 2,5 hektar der er støtteberettiget. Heraf har der været søgt støtte til 2 hektar naturpleje frem til september 2020 med et tillæg til hektarstøtten på ca. 1.700,- ud over grundbetalingen. Arealet er et græsningsareal i et kuperet græsnings område. Der er endvidere en kilde med rindende vand der løber året rundt på stykket. Der kan medfølge EU-betalingsrettiheder til det støtteberettigede areal. Bemærk køber skal være aktiv landbruger for at være berettiget til at overtage betalingsrettigheder.

Der kan evt. tilkøbes maskiner.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18