KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Højtoften 11, Tapdrup
8800 Viborg

Sag:2041824
Ejendomstype
Fritidslandbrug (u/30 ha)
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.395.000
Arealer m.m.
Boligareal
222 m2
Bebygget areal
137 m2
Grundareal
64.251 m2
Andet
Opførelsesår
1920
Liggetid
914
Kvadratmeterpris
kr. 10.788
Energimærke
D
Oprettet
25-05-2018
Opdateret
24-11-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
1.595 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Højgaard

Her kører man op til ejendommen igennem en lille lukket Allé/skov og kommer til en dejlig lystejendom i rolige omgivelser ved landsbyen Tapdrup der ligger lige i udkanten af Overlund/Viborg. Her er en rigtig landejendom med masser af god plads ude som inde. Her findes rigtig mange anvendelses muligheder i ejendommens rummelige bygninger og på det tilhørende areal. Samtidig er her kun 3,5 km til mange populære indkøbsmuligheder som MC Donalds og dagligvarer butikker som Rema 1000 mv.

Ejendommens rummelige bygninger er opført af røde teglsten og en bygning af metalplader med minimum af vedligeholdelse. Bygningerne der tidligere har været drevet som landbrugsejendom er omdannet til en landejendom med udbygninger der er anvendelige til hobby og mange andre formål.

Højt beliggende stuehus i 1,5 plan med skøn sydvendt have og terrasse med udsigt over Nørreådalen og det omkringliggende landskab. Vest for bygningerne står store læskabende træer.

Indretning stuehus: Bryggers med trappe til 1. sal. Badeværelse med gulvvarme. Køkken alrum med udgang til terrasse. Hyggelig stue adskilt med bueåbning mellem spisestue og opholdsstue. 2 værelser. Entré. 1. sal indeholder 5 værelser og toilet.

Stort jordtilliggende ved ejendommen udgør ca. 3 hektar mark, grund, og lidt skov. En mindre del heraf er p.t. bortforpagtet. Herudover medfølger et engareal på 2,86 hektar der grænser ned til Nørre Å, og mindre matrikel der er beliggende i et natur område og udgør ca. 3.500 kvm. Der er mulighed for tilkøb af yderligere jord. Forhør nærmere.

Varmeforsyning ved solvarme og træpillefyr.
Egen vandforsyning.
Spildevand tilledes mekanisk rensning med nedsivning, med tilladelse.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18