KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Krageengen 10, Tornby
9850 Hirtshals

Sag:AS30
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
95 m2
Bebygget areal
95 m2
Grundareal
5.371 m2
Andet
Opførelsesår
1948
Liggetid
75
Kvadratmeterpris
kr. 26.263
Oprettet
16-07-2020
Opdateret
30-09-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Highlights

- Hele 68 + 50 kvadratmeter
- Stor flot naturgrund
- Smuk havudsigt på indendørs og udendørs
- Kort gå afstand til en af vest kystens bedste badestrande - Som er bilfri
- Tæt på Hirtshals, Hjørring, Skagen, Lønstrup m.fl.
- Kort afstand til indkøb, shopping og aktiviteter for både store og små
- Lækkert sommerhus, der er indflytningsklart
- Inventar medfølger


Bedre beliggenhed findes ikke! her bliver du ét med naturen.

Bo i helt fantastiske rammer, hvor du har flot udsigt over havet, hvor du kan følge skibstrafikken herunder færgetrafikken mellem Norge og Hirtshals. Huset ligger på en stor, kuperet naturgrund få hundrede meter fra den skønneste badestrand - en af vestkystens allerbedste - og med den skønneste natur så langt øjet rækker. Sommerhuset er velegnet til helårsbeboelse, og hvem ville ikke elske at vågne op til smuk udsigt og natur hver dag?


Feriehuset er opført i træ og er udstyret med store vinduespartier, der inviterer sollyset og naturen indenfor, så du nærmest føler dig i ét med naturen. Huset rummer intet mindre end 68+50 særdeles veludnyttede kvadratmeter, så her er plads til både familie og venner. Huset er praktisk indrettet med et stort, åbent opholdsmiljø med køkken, spisestue og opholdsstue samlet i ét. Nyd den knitrende ild fra brændeovnen og ikke mindst det imponerende lysindfald fra de store vinduespartier, der strækker sig fra væg til væg. Derudover byder huset på 3 store soverum og to badeværelser med bruseniche, hvor det ene befinder sig i Master Bedroom.

Udendørs venter et imponerende terrassemiljø med flere hyggelige lækroge, hvor I kan nyde de smukke omgivelser fra første parket. Efter en tur til stranden og havet kan I nyde livet på de skønne terrasser, der omgiver huset og som indbyder til afslappende stunder og hygge. Grunden er på 5371 kvm. hvilket igen understreger følelsen af at være i ét med naturen.

Huset ligger i et særdeles fredeligt og attraktivt område, kun en kort spadseretur fra vandkanten og med den skønneste natur så langt øjet rækker. Med kun få kilometer til Hirtshals, Hjørring, Skagen, Lønstrup m.fl. er der ikke langt til et stort udbud af butikker, byliv og aktiviteter for hele familien.

Kontakt os på 22 97 90 05 eller stine@minbolighandel.dk for en uforpligtende fremvisning, som du på ingen måde vil fortryde.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18