KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Majvej 12, Skallerup Klit
9800 Hjørring

Sag:LCS0001
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.545.000
Arealer m.m.
Boligareal
100 m2
Bebygget areal
103 m2
Grundareal
1.250 m2
Andet
Opførelsesår
2004
Liggetid
178
Kvadratmeterpris
kr. 25.450
Prisændring
-%
Oprettet
13-09-2019
Opdateret
09-03-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

NETOP NEDSAT MED YDERLIGERE KR. 50.000
Nu har du muligheden for at gøre en god investering!
Sommerhuset er yderst populært, og er allerede udlejet igennem størstedelen af sommeren. Huset udlejes i dag igennem Sol & Strand og har haft en lejeindtægt i 2019 på 105.000 kr.

Mærk hvordan roen lige så stille indfinder sig i bilen, når I kører hjemmefra og efterlader den travle hverdag med stress og jag. Nu skal batterierne bare lades op og nye hyggelige minder skal skabes. Det er bare en helt speciel fornemmelse at kører ud igennem landskabet ? at kører ud blandt markerne, som pludselig skifter over til små skovområder og åbne klitlandskaber. Det er bare skønt!

I drejer ned af Majvej og bliver mødt af det flotteste panorama syn til Vesterhavet. I skal hele vejen ned, hvor til der kun er 100 meter til vandet og her ligger Majvej 12!

Fra sommerhuset er der ca. en kilometer til et supermarked og et lille kvarter på cykel til den skønne by Lønstrup. Byen er yderst velbesøgt for sine restauranter, gallerier, keramikere og ikke mindst det aktive glaspusteri. Skal tiden i stedet bruges i børnenes tegn, så ligger Skallerup Seaside Resort kun 5 min væk fra huset. Her Er der både vandland, legeland, dyregård og ridecenter.

Parker bilen og træd indenfor i husets entre med god plads til at komme af med overtøjet. Fra entreen er der adgang ind til to af husets værelser. Fra entreen er der ligeledes adgang til det ene af huset to badeværelser med bruser og vaskemaskine og tørretumbler.

De fleste vil dog nok hurtigt springe forbi disse rum, da huset hjerterum drager jer ind! Det store åbne køkken og stue med flot trægulv, loft til kip og kæmpe vinduesparti mod vest, og ikke mindst havet, vil fange de flestes opmærksomhed. Her føler mig sig hjemme med det samme, og der skal ikke meget fantasi til at kunne forestille sig en fantastisk sommeraften, hvor solen langsomt går ned, der er tændt op i brændeovnen og hele familien er samlet. Huset er nyrenoveret i 2018, hvor alt indvendigt træværk, døre, lister osv. er skiftet. Alle møbler og inventar er ligeledes fra juni 2018 ? og medfølger selvfølgelig.

Køkkenet har fået sig et moderne touch med flot hvidt køkken med integreret spiseplads, integreret opvaskemaskine, hævet ovn, amerikaner køleskab og ikke mindst vinkøleskab. Det hele er indsat i sommeren 2018.

Fra stuen er der adgang til husets sidste værelse, adgang op til en lille hems og et stort badeværelse med spa og sauna. Det hører sig næsten til!

Huset har desuden en dejlig stor træterrasse som bevæger sig rundt om husets syd- og vestlige side ? så her kan solen følges hele vejen rundt.


Kan du se dig selv i disse skønne omgivelser? Så giv mig et kald i dag på 2119 4600.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18