KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Anneksvej 36, Alstrup
9640 Farsø

Sag:F84855
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 695.000
Arealer m.m.
Boligareal
200 m2
Bebygget areal
144 m2
Grundareal
15.957 m2
Garageareal
75 m2
Andet
Opførelsesår
1850
Liggetid
243
Kvadratmeterpris
kr. 3.475
Energimærke
G
Oprettet
31-07-2019
Opdateret
31-03-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Midt i den lille landsby Alstrup tæt på Limfjorden og Hvalpsund ligger denne tidligere landbrugsejendom, der efter udstykning kan erhverves som fritidshus og dermed uden krav om helårsbeboelse. Her kan gås i naturen og ned til fjorden. Tæt på sommerhusområder i Louns og Hvalpsund. Her er der både indkøb, kro, havneliv og lystbådehavn, golfbane samt put and take sø.

Det hyggelige stråtægte stuehus udgør sammen med tidligere landbrugslænge et dejligt gårdmiljø og rundt om bygninger findes bevoksninger og have, der giver alle muligheder for at finde læ eller skygge. Dertil er der en meget står grund på samlet 1,6 ha. Her er der i dag græsmark, stor grønthave m.m.

Stuehuset er fra 1850 men renoveret gennem tiden. Her er bl.a. 2 badeværelser og store stuer. Bliver der for trangt er der på 1 sal i en tidligere driftsbygning indrettet værelser, der er registreret til boligformål. I alt her 46 m2. I alt 4 værelser.. De 2 med elvarme og 2 med radiatorer. Der er også toilet med brusebad. Værelserne er fra 1957. De har for år tilbage været brugt til børneværelser og de senere år til udlejning via. internettet.

Det bemærkes at ejerudgifterne er skønnede ud fra nuværende anvendelse. Både ejendomsskat, ejendomsværdiskat og forsikring vil være forskellige fra det oplyste efter udstykningen Ejendommen skal nemlig udstykkes i forbindelse med handel. En køber opfordres til at drøfte dette med egen rådgiver.

Ejendommen kan også købes som fritidslandbrug med mulighed for tilkøb af engareal og lille skov.


Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18