KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Egelunden 44, Helberskov
9560 Hadsund

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Hvis du går efter et sommerhus, hvor du får mest muligt hus, grund, fine omgivelser og i det hele taget sommerhus for pengene, så er det her du skal kigge godt efter!

Til kr. 445.000,00 kontant får du hermed en dejlig stor grund, som er en fuldstændig lukket naturgrund. Huset ligger i den ende, der er længst væk fra vejen og imellem er den fine rummelige garage fra 1998. Det er bare et dejligt sted - det kan ikke siges tydeligere. Huset er opført som træhus, med termovinduer i trærammer og et decra-tag, der er kommet til senere.

Sommerhuset INDEHOLDER: Havestue, som man skal igennem, for at komme ind i selve huset. Fra havestuen, der så samtidig fungerer som en slags entre / forgang, er der adgang til værelse med 2 senge. Ligeledes fra havestuen, er der adgang til husets opholdsstue, som har brændeovn, tæppe på gulvet og lofter i kip. Køkkenet som ligger i enden af stuen, er adskilt herfra med en halvmur. Endvidere værelse med 2 senge, tæppe på gulvet og loft i kip. Teknikrum. Badeværelse med bruseniche. Køjerum med køjeseng og loft i kip.

Garagen er rummelig og et fint sted at opbevare alle haveredskaberne, havemøblerne, grillen m.v.

I huset er der tillige indbygget et lille depotrum.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18