KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Brøndbækken 48, Øster Hurup
9560 Hadsund

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Hyggeligt sommerhus i Øster Hurup!
Velkommen til denne perle på Brøndbækken 48 i Øster Hurup. Brøndbækken er beliggende i Øster Hurup ? Kystens Perle. Hvor du både finder den lange kyststrækning, hvor der samtidig er en af Danmarks bedste badestrande. Desuden tager det heller ikke mange minutter at komme ind til kernen af Øster Hurup by - i centrum af den spændende og pulserende sommer by finder vi bl.a. tennisbaner og vandland samt en idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, legeland og et væld af øvrige butikker.
Selve ejendommen er på 59 rigtig veludnyttede kvadratmeter, her får du masser af plads at boltre dig på. Det første man kommer ind i er boligens køkkenalrum, der er indrettet således, at der er mulighed for, at have gang i både gryder og pander samtidig med at man kan snakke i køkkenet og følge med i hvad resten af familien beskæftiger sig med. Køkkenalrummet er indrettet, så der både er en spiseafdeling, men også en sofaafdeling, hvorfra man har udsigt ud til terrassen. Køkkenet er i fine lyse elementer, og med gode muligheder for den kulinariske i køkkenet. Boligen byder på 2 gode værelser. Det ene er indrettet med skabsvæg. Boligens badeværelse finder man i enden af køkkenet, og her får man et rigtig fint og lyst badeværelse, med en rigtig fin og stor bruseniche, ovenlysvindue og fine lyse elementer. Yderligere er der også et rigtig fint anneks bag sommerhuset. Annekset er med rigtig god plads til to sengepladser.
Sommerhuset byder på nogle rigtig gode terrasser, som passer lige efter hvor solen befinder sig. Og yderligere er der også en udestue, så der er plads til at man kan sætte sig indenfor når vejret ikke er til at sidde udenfor længere. Grunden er på 647 kvadratmeter, og sommerhuset ligger bagerst på grunden, så der er stadig rig mulighed for div. boldspil og leg på græsplænen.
Lyder dette som dit drømme sommerhus, så tøv endelig ikke med at kontakte op på tlf. 70 25 66 00 ? Vi står klar til at fremvise alle ugen 7 dage!!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18