KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kongeørnen 62, Egense
9280 Storvorde

Sag:583
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 970.000
Arealer m.m.
Boligareal
85 m2
Bebygget areal
90 m2
Grundareal
1.367 m2
Andet
Opførelsesår
2007
Liggetid
480
Kvadratmeterpris
kr. 11.412
Prisændring
-%
Oprettet
13-03-2019
Opdateret
06-07-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til Kongeørnen 62 (NYMALET I FARVEN ANTRACIT I JUNI 2020)

Her møder i en fantastisk bolig der er opført i 2007 med få hundrede meter til Limfjorden.

Huset fordeler sig på 85 kvadratmeter, der er veludnyttede så du ikke oplever spild plads. Huset fremstår overalt lys og i god stand og grunden er på hele 1.367 kvadratmeter så du har masser af plads til at nyde sommeren med boldspil og andre aktiviteter i haven.

Huset fordeler sig på 3 værelser, stort moderne badeværelse med spabad, Rummeligt og lyst køkken alrum med masser af plads og lys. I åben forbindelse med køkken alrummet har du stuen hvor der som i resten af boligen er godt med plads. Derudover har du et gæstetoilet Fra stuen har du udgang til stor lækker sydvestvendt træterrasse hvor du kan nyde sommeren.

Sommerhuset ligger i Østhimmerland, hvorfra der er ganske kort afstand til Limfjordens vand samt Østkysten. Nærområdet er særdeles eftertragtet og roligt med højt til himlen og kort til stranden, hvortil I kan gå via stien, der ligger ganske nært huset. Trafikken i nabolaget er meget begrænset, ligesom omgivelserne er overordentlig skønne ? den omkringliggende natur byder blandt andet på Lille Vildmose med et væld af spændende oplevelser, sjove legepladser og interessante dyr. Det er ligeledes muligt at have en båd liggende i en af de nærliggende lystbådehavne (Als Odde, Egense, Mou eller Øster Hurup). Få minutter fra matriklen ligger Egense gode købmand ved større indkøb er der kort afstand til dagligvarebutikkerne i Storvorde eller Mou. I kan tage færgen over og spise på en af Hals gode restauranter eller måske smutte en tur til Aalborg og spadsere byen tynd.

Alt i alt et fantastik sommerhus på en attraktiv beliggenhed, Kontakt Mæglerkæden på 30806094 for fremvisning.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18