KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Frydenstrand 6, Skellet
9280 Storvorde

Sag:469
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 395.000
Arealer m.m.
Boligareal
50 m2
Bebygget areal
67 m2
Grundareal
1.228 m2
Andet
Opførelsesår
1970
Kvadratmeterpris
kr. 7.900
Oprettet
24-11-2021
Opdateret
24-11-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I det eftertragtende sommerhusområde i skellet, med kort afstand til Limfjordens vande og Østkysten møder du Frydenstrand 6. Området er kendt for det skønne lillevildmose hvor naturen er i absolut særklasse. Der er gode muligheder for at have båd med lystbådehavne i Mou, Egense, Øster Hurup og Als Odde. I Egense har du en god købmand, og fra Skellet er der kort afstand til indkøb i Storvorde eller Mou. Derudover kan man tage færgen over, og spise på en af Hals? dejlige restauranter, eller smutte en tur ind til Aalborg. Der er også kun 15 min fra motorvejen i Aalborg Øst.

Dette hyggelige sommerhus indeholder køkken med spiseplads, større stue med udgang til den dejlige udestue, som forlænger sommeren. Velindrettet badeværelse med separat bruseniche. To gode værelser.
Derudover er der anneks med tilhørende værksted og vaskerum. Grunden er lukket så man i ro og mag kan nyde sommeren uden forstyrrelse fra omverdenen.

Interesseret i at høre mere om dette hyggelige sommerhus? Kontakt Mæglerkæden på 30806094
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18