KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Svampedamvej 3, Femmøller
8400 Ebeltoft

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

EJENDOM:
Er ferietid for jer også lig med ro, fred, kvalitetstid og muligheden for at nyde lange gåture i den smukke, danske natur? Så har denne ejendom i sandhed potentiale til at slå benene væk under jer! Det flotte fritidshus ligger nemlig helt fantastisk med naturen lige udenfor døren; faktisk så meget, at den pragtfulde udsigt over kommer med ind over dørtærsklen, og I kan stå og beundre synet mod landskabet og trækronerne silhuetter, når I kigger ud gennem vinduespartierne fra huset.

Ejendommen er opført tilbage i 1945, men er siden blevet flot vedligeholdt og løbende opdateret, hvilket den flotte, lyse og moderne indretning tydeligt vidner om. De 107 rummelige boligkvadratmeter og den ganske gennemtænkte planløsning skaber plads til, at hele familien kan tage på ferie sammen, og det store, åbne opholdsrum med en stor stue giver tilmed mulighed for at have en ekstra drømmeseng/sovesofa parat, så I kan udvide antallet af sovepladser efter behov.

Der er to særskilte indgangspartier til boligen, og fra hver især er der adgang til et stort soveværelse med masser af integreret skabsplads samt et flot, lyst tilhørende badeværelse med brusemiljø. Dermed får både voksne og børn en separat afdeling hver, hvor der er mulighed for at trække sig tilbage og nyde en rolig stund samt tage sig i bad i de tidlige morgentimer uden at forstyrre resten af familien.

Foruden to fantastiske værelser og badeværelser er de resterende kvadratmeter givet ud til det flotte køkken, som ligger i åben forbindelse med en lys og hyggelig stue; indrettet med brændeovn og et stort sydvendt vinduesparti med skøn udsigt mod naturen. Der er endvidere to terrassedøre, som fører ud i henholdsvis den grønne baghave samt ud på den dejlige terrassemiljø. Der er desuden også udgang til terrasserne fra begge husets værelser; den ene terrasse er indrettet med håndvask og bordplade, så I kan nyde jeres eget lille udekøkken. Sidst med ikke mindst er der via den ene entré adgang til underetagen, hvor et stort, praktisk vaskerum er indrettet med integreret vaskemaskine, masser af skabsplads samt fine opbevaringsmuligheder.

BELIGGENHED:
Det hyggelige fritidshus er højt beliggende på adressen Svampedamvej 3 i Femmøller, hvorfor I får en fremragende udsigt mod landskab, skov og natur. I bor helt fredfyldt på den lukkede vej og kan herfra nyde mange spadsereture i det fri. Skoven er helt tæt på, og fra Femmøller by fører en rute tilmed direkte ind i Mols Bjerge. Byen ligger desuden i en slugt, som munder ud i en bred dal, der ender nede ved kysten ved Femmøller Strand ? en populær og lækker badestrand for store og små! Ja, her er naturen i højsæde, men stadig kan I nemt og relativt hurtigt sætte kurs mod byer som Ebeltoft, Grenaa og Aarhus, når I trænger til lidt afveksling.

Lad ferien begynde!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18