KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hamborg 80
7130 Juelsminde

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til Hamborg 80, som er et gennemført og meget velholdt sommerhus beliggende i det populære sommerhusområde Hamborg kolonien mellem Horsens og Juelsminde. Huset ligger højt for enden af blind vej og er løbende moderniseret.

Ved ankomst til huset mærker du hurtigt idyllen og hyggen ved denne perle. Den gode beliggenhed med udsigt til vandet bidrager yderligere til den gode sommerhusstemning.

Beliggenheden er lige som de fleste drømmer om: rolig og naturskøn med udsigt til vandet, som indbyder til svømmeture og badning i de blå bølger og livsnyderi i solens skær på den gode badestrand. Nærmiljøet byder på alskens udendørs fornøjelser, såsom det hyggelige havnemiljø i Juelsminde, som lokker med alt fra hyggelige cafeer og iskiosker samt et bredt udsnit af butikker og handlemuligheder. Byen Juelsminde rummer ligeledes en nyanlagt naturlegeplads, hvor børnene har rig mulighed for at udfolde sig.

Huset fremstår i særdeles god stand og fremtræder yndigt i farverne svenskrød og hvid. Huset har tilhørende carport på 30 m2, heraf isoleret udhus på 9m2 og værksted i haven på 12 m2, der giver rig plads til at dyrke hobbylivet og sysle med gør-det-selv-projekter. Bagved huset, har I en dejlig have, som vender perfekt mod sydvest, så I kan nyde solen hele dagen og oasen indbyder til afslapning med en god bog, grillhygge og børneleg.

Indenfor er sommerhuset lyst og indbydende i hvide nuancer. Du bydes indenfor i entreén med skabsplads og videre ind i boligens fantastiske køkkenalrum med åben forbindelse til stuen, som har et fantastisk lysindfald fra morgen til aften. Herfra har du udgang til begge sider af huset, den ene side til den flisebelagte terrasse foran huset og den anden side til husets fantastiske bambusterrasse. Her venter Jer mange gode stunder og terrassen kan nydes stort set hele året rundt. Halvdelen af terrassen er overdækket og kan lukkes helt af - denne del minder mest af alt om en udestue, der i den grad forlænger de lune sommerdage.

Indenfor fordeler huset sig med et nydeligt brusebadeværelse med gulvvarme og to gode soveværelser med skabsplads. Fra det store soveværelse kan du åbne dobbeltdøren til terrassen og byde dagen velkommen.

Byggeriet har præcis den charme, som et fritidshus bør have.

Sommerhuset ligger på lejet grund med en lejekontrakt gældende til 2050. 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18