KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

As Hedegård 85
7130 Juelsminde

Sag:KAT121
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.165.000
Arealer m.m.
Boligareal
72 m2
Bebygget areal
72 m2
Andet
Opførelsesår
1999
Liggetid
31
Kvadratmeterpris
kr. 16.181
Prisændring
-%
Oprettet
05-02-2021
Opdateret
09-03-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til As Hedegård 85, som er et velholdt sommerhus beliggende i det populære sommerhusområde Hedegård kolonien mellem Horsens og Juelsminde. Huset ligger i et børnevenligt og naturskønt område ca. 100 meter fra vandet. Kolonien As Hedegård er kendetegnet for de fineste badestrande og du har tilmed mulighed for at have en båd liggende ved vandet.

Beliggenheden er lige som de fleste drømmer om: rolig og naturskøn med udsigt til vandet, som indbyder til svømmeture og badning i de blå bølger og livsnyderi i solens skær på den gode badestrand. Nærmiljøet byder på alskens udendørs fornøjelser, såsom det hyggelige havnemiljø i Juelsminde, som lokker med alt fra hyggelige cafeer og iskiosker samt et bredt udsnit af butikker og handlemuligheder. Byen Juelsminde rummer ligeledes en nyanlagt naturlegeplads, hvor børnene har rig mulighed for at udfolde sig.

Du bydes indenfor i entreén med plads til at hænge overtøjet og videre ind i boligens hyggelige køkkenalrum/stue, som har en fantastisk rummelighed med loft til kip. Her er der både spiseplads samt sofahjørne. Fra stuen har I udgang til husets fantastiske delvist overdækket terrasse, som vender perfekt mod syd, så I kan nyde solen hele dagen og herfra har I ligeledes et lille kig til vandet. Her venter Jer mange gode stunder og oasen indbyder til afslapning og grillhygge. Haven består primært af græs og kræver minimal vedligeholdelse. Tilhørende sommerhuset er der et udhus til opbevaring af haveredskaber mv.

Derudover er huset udstyret med 3 gode soverum samt et badeværelse med bruseniche og vaskemaskine.

Sommerhuset ligger på lejet grund med en lejekontrakt gældende til 2035.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18