KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skovly 12, Fanø Bad
6720 Fanø

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På Fanø tilbydes dette kvalitets fritidshus på ca. 135 m2 , som er beliggende på ca. 1.513 m2 kuperet terræn med flere særdeles lækre terrasser og med gode parkerings muligheder.
Fritidshuset er opført i træ med flot tagpap tag med liste dækning og med flotte hvide vinduer og døre.
Indvendig tilbydes følgende indretning. : Entre med plads til garderobe. Stort lækkert lyst bryggers med mange skabe i hvid og med plads til vaskemaskine & tørretumbler, flot bordplade samt med håndvask og med udgang.
Utrolig lækkert stort lyst køkken/alrum / stue i et med med pæn trappe til 1 sal. Køkkenet er holdt i hvidt og med alt i hårde hvidevarer og med indbygnings spots i loftet, direkte adgang til stor lys spisestue afdeling, hvor der er plads til stort spisebord og med udgang til terrasse. skøn opholdsstue med plads til stor chaiselong sofa og med skøn brændeovn.
Pæn stor lys soveværelse med plads til dobbeltseng og med udgang til terrasse.
Lækkert stort badeværelse med spabad, sauna og stor sep. bruseniche, ophængt toilet og pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, indbygnings spots i loftet og med flot klinkegulv som er med gulvvarme.
På 1 sal. : 3 gode lyse soveværelse som alle er med hyggelige skråvægge og dobbeltsenge . Stort lyst aktivitetsrum med pool bord og med udgang til hyggelig træ terrasse.
Pænt stort lyst badeværelse med sep. bruseniche og pænt hvidt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask.
Der er flere lækre ugenert terrasser, og med flot flisebelægning foran huset.
Huset er i særdeles god stand og vil i 2019 have en lejeindtægt op til Kr. 150.000. Huset er udlejet igennem Admiral Strand på Fanø, som ny ejer skal acceptere.
Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af dette spændende fritidshus, så kontakt venligst vort kontor for en aftale.
Overtagelse sker efter nærmere aftale.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18