KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hympelvej 16, Rindby
6720 Fanø

Sag:7140182
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.498.000
Arealer m.m.
Boligareal
109 m2
Bebygget areal
144 m2
Grundareal
1.143 m2
Andet
Opførelsesår
2008
Kvadratmeterpris
kr. 32.092
Oprettet
09-04-2019
Opdateret
09-04-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På den skønne solskinsø, Fanø i Rindby, tilbydes denne perle af et 1 plans fritidshus på 109 m2 + 27 m2 integreret vogn port. Fritidshuset er tegnet af arkitekt Peter Plysen og er opført i 2008 og beliggende på skøn natur grund på ca. 1.143 m2. Fritidshuset er beliggende i gå afstand fra Rindby strand og man kan høre havet fra huset.
Huset er opført af tømrermester fra Esbjerg i gode materialer i træ samt mørkt tagstens tag pålagt og fremstår i næsten samme stand, som da huset blev opført og huset er beliggende på grunden, med utallige gode samt hyggelige kroge som alle ligger i læ, for Vesten vinden. Der er desuden flere solrige flise terrasser og en stor overdækket udendørs hems, hvor der er hav kig fra.
Indvendig tilbydes følgende indretning. : Flise belagt entre med gulvvarme og med god plads til garderobe og i åben forbindelse til det store lyse køkken/alrum samt den lækre opholdsstue. I køkken/alrum samt i stue er lofterne ført til kip og i stuen er der skrå vindue som går til kip og som giver et fantastisk lys indfald. I køkkenet er der monteret et flot hvidt element køkken med mange skabe og samt køkken ø med plads til barstole. Fra køkkenet er der direkte adgang til den store lyse stue, hvor der er særdeles god plads til stort spisebord og en rigtig hyggelige opholdsstue, hvor der adgang til hyggelig hems i stuen.
Fra stue og køkken er der særdeles god panorama udsigt udover klitter og fra stuen er der direkte udgang til 2 skønne solrige fliseterrasser, hvoraf den ene er overdækket. I stuen samt i køkken/alrummet er der pålagt flot mørkt klinkegulv med gulvvarme.
3 gode lyse værelser, der alle har plads til dobbeltsenge. Lækkert lyst bryggers med god skabsplads og med plads til vaskemaskine samt tørretumbler. Pænt badeværelse med nydeligt klinkegulv og sep. bruseniche, gulvvarme mv.
Lækkert stort badeværelse med nydeligt klinkegulv og gulvvarme, flotte badeværelses miljø skabe med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche, spabad og med direkte adgang til lækker sauna.
Stort depotrum og ved siden af depot rummet er der endnu en stor lækker overdækket flise terrasse med stor udendørs hems.
Omkring hele huset er der mulighed for af finde læ, uanset hvordan vinden blæser, så der er mulighed, for af nyde naturen uanset, hvordan vejret er.
Dette er et fritidshus, hvor der er kælet for byggeriet og dette er et fritidshus, som sjældent er til salg og som har en særdeles god beliggenhed og som er bygget med omtanke.
Fritidshuset fremstår i særdeles god stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale. Huset har en god lejeindtægt og som kan blive endnu højere, da ejeren bruger huset en del.
Har du lyst til en uforbindende fremvisning af dette spændende fritidshus, Du bliver bestemt ikke skuffet ! Ring til vort kontor og aftale en uforpligtende fremvisning.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18