KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skarkær 128, Skarrev
6200 Aabenraa

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velholdt sommerhus med havudsigt - Skarrev!

I det skønne og attraktive Skarrev sommerhusområde sælges dette dejlige og højtbeliggende sommerhus med fantastisk havudsigt! Her er virkelig skøn havudsigt! Sommerhuset er opført 1969 men er i 2008 gennemmoderniseret med bl.a. nye vinduer, nyt tag samt ekstra isolering på loft, køkken, elinstallationer m.m. Sommerhuset er bygget i blåmalet træværk og med sort tagstenstag. Boligareal 56 m2. Hertil kommer carport med udhus / vaskerum 26 m2 der er opført i 2012. Desuden fritliggende udhus. Sommerhuset opvarmes med varmepumpe, elvarme og brændeovn. Sommerhuset er beliggende på 493 m2 lejet grundstykke. Der er pr. 1.1.2019 indgået en ny grundlejekontrakt, der er uopsigelig fra udlejers side. Grundlejekontrakten er således ikke tidsbegrænset til f.eks. 20 år eller 30 år, som ses på mange andre sommerhuse på lejet grund. Det er også muligt at købe grunden i forbindelse med handlen for kr. 950.000,-

Indrettet med entre / åbent køkkenmiljø, soverum med sovesofa, viktualierum, badeværelse med bruser, soveværelse med dobbeltseng, spise-/opholdsstue med brændeovn, havudsigt og udgang til skøn terrasse med fantastisk havudsigt - kom selv og se!

Sommerhuset er ikke tilmeldt udlejningsbureau - lige til at overtage!

KOM OG SE DETTE SKØNNE SOMMERHUS!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18