KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skovløkken 15, Hejlsminde
6094 Hejls

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Beliggende på sidste vænge inden børnevenlig badestrand til Lillebælt. Kun ca. 350 m. til stranden.

Udendørs fremstår huset meget velholdt. Der er nyere tag, nyere skotrender, inddækninger, tagrender og nedløb. Endvidere er grundstykket nyanlagt med ny ca. 55 m² træterrasse, flisegang, indkørsel og haveanlæg med græsplæne og beplantning med nødde- og frugtbuske mv. Alle bede er beplantet med bunddække, hvorfor der kræves minimal vedligeholdelse.

Huset er indrettet med stor entre, opholdsstue, køkken med nye hvidevare og spiseplads. Der er sovepladser til 9 personer fordelt på 4 værelser, hvoraf 3 er med dobbeltseng og 1 er med køje-/enkletseng. Stort badeværelse med brus, spabad og adgang til sauna. Endvidere gæstetoilet.

Alle møbler, senge gardiner mv. er udskiftet indenfor de seneste par år og fremstår stort set som nyt.

Der er installeret fibernet.

Huset er på 86 m² hertil kommer overdækket terrasse 7 m2. Opvarmes med el og brændeovn og opført, så det er meget velegnet til helårsbrug.

Huset er også meget velegnet til udlejning og er dermed et godt investeringshus kombineret med muligheden for privat anvendelse. Udlejes gennem Novasol. Lejeindtægt til ejer ca. kr. 70.000,-.

Kom og se dette spændende sommerhus!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18