KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Humlevænget 15
6094 Hejls

Sag:EMB283
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.845.000
Arealer m.m.
Boligareal
81 m2
Bebygget areal
81 m2
Grundareal
808 m2
Andet
Opførelsesår
1981
Liggetid
167
Kvadratmeterpris
kr. 22.778
Prisændring
-%
Oprettet
31-03-2021
Opdateret
15-09-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Stop, stands - hvis I leder efter en hyggeligt feriebase med en naturskøn beliggenhed, så er jeres bønner endelig blevet hørt. Fritidshuset på Humlevænget 15 står nemlig klar til jer og det er lige til at flytte ind i, en flot udsigt og et storslået naturområde, der på attraktiv vis erstatter dagligdagens vante kontoromgivelser med et skud frisk luft.

Fritidshuset er totalt renoveret og er beliggende på en dejlig grund på lukket vej, så huset ligger roligt uden trafik. De græsgrønne landskaber smelter næsten sammen med det store haveareal, og den høje, ugenerede beliggenhed med udsigt over området skaber de bedste forudsætninger for, at I kan nyde udelivet med sænkede skuldre.

Huset tager imod jer med åbne arme og en hyggelig atmosfære. Den store stue har kig til vandet og højt til loftet, direkte adgang til terrassemiljøet der er delvis overdækket. Opvarmningen er luft/luft varmepumpe supleret med den hyggelige brændeovn. Køkkenet består af lyse elementer og god spiseplads, badeværelset har separat bruseniche, og derudover tilbyder huset nogle gode værelser med sovepladser.

Ja, der er ingen tvivl om, at I med sommerbase på Humlevænget kan nyde en rolig og afslappende tilværelse. I løbet af ti minutter kommer man til Hejls Brugs, der byder på indkøbsmulighederne. Det velbesøgte sommerhusområde summer af liv, og vi forstår så sandelig hvorfor - uanset om I har fast base i nabobyen
Kolding, i Nordjylland, i det københavnske eller på fine Fyn, så står denne gode fritidshus-investering klar, når der skal slappes af.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18