KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Mågelunden 2
4970 Rødby

Sag:HH-16105
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.395.000
Arealer m.m.
Boligareal
124 m2
Bebygget areal
124 m2
Grundareal
900 m2
Andet
Opførelsesår
2011
Liggetid
1274
Kvadratmeterpris
kr. 11.250
Prisændring
-%
Oprettet
27-07-2016
Opdateret
23-01-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Lækkert velindrettet sommerhus i det hyggelige Kramnitse. Sommerhuset ligger i rolige omgivelser og har nem vedligeholdelse både inde og ude, gode størrelser på soveværelserne, isoleret til helårsbeboelse og ikke mindst 2 lækre træterrasser og lukket have. Herudover er der kun 300 meter til Lollands bedste badestrand. Du kan også besøge Lalandia Aquadome eller besøge det lille fiskerleje i Kramnitze.

Ejendommen er opfør i 2012 med et boligareal på i alt 124m2 samt grund på 900m2. I haven er der plads til at nyde sommerdagene og aftner med familie og venner. Her kan du bl.a. tage en skyller under husets have bruser.

Huset har hele 3 soveværelser, hvor der i alle 3 er skabsplads og udgang til terrasse. Herudover indeholder ejendommen entre med adgang til det 1. værelse samt hyggeligt køkken med hvide låger og træbordplade. Fra køkkenet af er der adgang til den store stue med brænde ovn, adgang til terrassen samt et fantastisk lysindfald. Her er der plads til at hele familien kan sidde samlet hvis temperaturen ikke er til udendørs spisning. Fra stuen af er der adgang til de sidste 2 værelser samt badeværelset med brus, klinker og gulvvarme. Alle værelser, køkken og stue hor flotte trægulve.

Der er mange turist attraktioner på Lolland Falster, bl.a. Knuthenborg park, middelalder centret, Frilandsmuseet i Maribo, Nakskov Fjord, Knuthenlund mm. Herudover er der ca. 5 km til Rødby, med indkøbsmuligheder, restauranter mm.

Et sommerhus med en perfekt billigenhed der SKAL ses!

Velkommen til Mågelunden 2!

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18