KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Lungsgab 29, Enø
4736 Karrebæksminde

Sag:GGS3419
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.900.000
Arealer m.m.
Boligareal
51 m2
Bebygget areal
51 m2
Grundareal
272 m2
Andet
Opførelsesår
1937
Liggetid
440
Kvadratmeterpris
kr. 56.863
Oprettet
14-08-2019
Opdateret
28-10-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I 2 RÆKKE / 100 METER FRA EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE

EN AF DE BEDST BELIGGENDE GRUNDE PÅ LUNGSHAVE UDSTYKNINGEN

FOR ENDEN AF BLIND VEJ ? MED MINIMAL TRAFIK OG STØV

300 METER TIL HAVNEN, 2 LYSTBÅDHAVNE, FISKERMILJØET, SPISESTEDER OG CAFÉER.

HELÅRSISOLERET - KAN ANVENDES HELE ÅRET RUNDT

KUN 10 KM / 15 MINUTTER FRA NÆSTVED

KUN 90 KM / 75 MINUTTER FRA KØBENHAVN

Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for, at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.
Det et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord som er vandforbindelsen til Næstved, skov og baske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 15 km er der yderlig en lang række af attraktioner ? bl.a. Gavnø- og Holsteinsborg Slot, Herlufholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en af Enø?s gamle og meget eftertragtede strandgrunde ? et idyllisk og berigende sted hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
Ejendommen ligger i 2 række mod havet (sydvest) og dermed i læ for vinden. Der et begrænset havkik fra huset. Mod nord/øst og fjorden, har man en fri og flot udsigt udover den naturlige eng (myg er en sjælden plage) og dermed ingen beboelse.
På motionssiden er der specielt gode forhold for vandre- og løbeture, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder.
Bådplads kan lejes 200 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved som tager 10 minutter og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden ?Friheden? varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden. Ejendommen:Er opført i 1936, men 90 % ombygget i 2007. De sidste 10 % er ombygget i slutningen af 2017 / start 2018. Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmning sker via varmepumpe og el-/vand baseret gulvvarme.
Fiber internet (50/50) - wi-fi. Tv med 17 programmer, appel-tv og netflix er indlagt.
Multiroom-højttaler - Bluetooth 4.0, Wi-Fi, AirPlay
Ejendommen ligger på lejet grund, som kan tilkøbes for kr. 550.000. Nuværende lejekontrakt udløber om 30 år.

Der finde flagstang, loungeområde (4 pladser) med pejs/grill, 4 spisepladser i forhave, 4-6 spisepladser i baghave, 2 solsenge, Fat Boy hængekøje, Char-Broil gasgrill med 5 blus, Weber kuglegrill og Eva trio grill, udendørs brus/badekar med koldt og varmt vand, trampolin og kajak på ejendommen.

Planløsning: Stueplan består af et indgangsparti med dobbeltdør, flisegulv (gulvvarme), klædeskab og adgang til cafe-terrasse. Overdækket (glastag) terrasse med køkken, 4 spisepladser, flisegulv (gulvvarme) 2 dobbeltdøre til terrasse og baghave, kølefryseskab, induktionskogeplade, indbygningsovn, komi ovn, opvaskemaskine, 2 kaffemaskiner (espresso og nespresso), blender, brødrister, service m.m.
Stue med chaiselong-sofa, spiseplads (4-8 pladser), 42? fladskærms-TV. Børneværelse med køjeseng og skrivebord. Soveværelse med dobbeltseng, 2 klædeskabe og trappe til hems. Hems med 2 foldemadrasser / sovepladser. Toilet / badeværelse med flisegulv (gulvvarme) brusniche, vindue og håndklædetører.
Anneks med dobbeltseng. Lille installationsrum med vaskemaskine.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18