KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Østengen 49, Bisserup
4243 Rude

Sag:GGS0918
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 345.000
Arealer m.m.
Boligareal
64 m2
Bebygget areal
64 m2
Grundareal
904 m2
Andet
Opførelsesår
1976
Liggetid
433
Kvadratmeterpris
kr. 5.391
Prisændring
-%
Oprettet
02-07-2018
Opdateret
09-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

BISSERUP - ET ENESTÅENDE STYKKE DANSKE NATURS
FRITIDSBOLIG SOM MÅ ANVENDES HELÅRLIGT
MELLEM NÆSTVED OG SKÆLSKØR
KUN 1.5 TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN
3 GOLFBANER INDENFOR 20 KILOMETER

Beliggenheden: Bisserup er en aktiv landsby med et hyggeligt gammelt fiskerleje, hvor der stadig er aktivt fiskeri og lystbådssejlads fra havnen. Landsbyidyllen er intakt med mange af de oprindelige huse, som er flot bevaret, så sjælen fra den gamle fiskerilandsby stadig kan mærkes. Der er flere kunsthåndværkere i landsbyen blandt de 520 fastboende. Bisserup Strand er en dejlig og meget børnevenlig sandstrand, hvor man til den ene side har skoven og til den anden havnen samt øgrupperne ud for Holsteinsborg Slot. En perfekt beliggenhed, hvis man ynder at dyrke sejlads, vandsport, cykelsport, golf, tennis eller bare nyde en fantastisk natur med et rigt fugleliv.

Ejendommen: Ligger på den sidste halvdel af en blind og børnevenlig grusvej, hvor man har en herlig frisk duft af saltvand fra smålandshavet. Stranden og havnen ligger i kort gå-afstand. Der er gode aktivitets muligheder for børn og voksne - bl.a. et multianlæg ved campingpladsen. Grunden på 904 m2 har naturlig gammel og flot bevoksning.

Selve huset er fra 1976 og optager 64 m2, uden de 2 terrasser. Facadebeklædningen er træ og saddeltaget er belagt med bølgeeternit. Der er indlagt fibernet, offentligt vand og kloak.
Indretning: Pæn stor stue med adgang til overdækket terrasse og have via skydedør. Oprindeligt spisekøkken med adgang til terrasse og have via dobbeltdør. 2 gode værelser. Mindre badeværelse med bruseafsnit og vindue.

Sælger ønsker, at sælge ejendommen med henblik på nedrivning af huset, hvorfor der ikke vil blive udarbejdet tilstandsrapport, EL-rapport eller tilbudt ejerskifteforsikring.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi forbi med et uforpligtende tilbud.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18