KEYBO.dk
Kurven er tom
KEYBO.dk  
 

Lindevej 12
3550 Slangerup

Denne ejendom annonceres ikke på KEYBO.dk. Måske fordi den ikke er til salg, eller er solgt. Du kan på KEYBO.dk finde andre ejendomme i området, som er til salg.

Beskrivelse

Denne fantastiske ejendom er ren luksus! Helårsanvendeligt og helårsisoleret fritidshus med en helt ubeskrivelig beliggenhed - midt i den skønneste nordsjællandske natur - med egen parklignende have - direkte til Buresø, egen søbred, bådebro, både-/og fiskeret i en af Danmarks reneste søer. Sø-ret er tinglyst. Her bliver alle sanser stimuleret når man går gennem den smuk tilplantede have med flere sol-terrasser, vandløb, ugenerte kroge m.m. for så, at ende i den fantastiske idyl ved søbredden. Vand pumpes fra Buresø til et vandløb, der starter foran huset - løber under huset, gennem haven for så, at ende i Buresø igen. Alt ved denne herlighed er gennemtænkt og velfungerende.
Selve huset er i 2 plan og totalrenoveret i 1996 - i alt 242 kvm., der i stueplan byder på: Stor smuk åben hall med garderobe. Kæmpe spisestue/alrum i åben forbindelse med luksus køkken med elementer i massiv kirsebærtræ samt alt i hårde hvidevarer. Opholdsstue med pejs. Fra begge stuer er der udgang til flot udsigts-terrasse. Atmosfærefyldt TV-stue med fast reol. Separat afdeling med toilet, grovkøkken samt bryggers, hvorfra der er udgang til have.
1.salen er egentlig et stort åbent rum, hvor vægge kan opsættes efter behov. Det eneste, der er fastindrettet, er et nyere lækkert kar-/brusebadeværelse i romantisk, rustik stil. Fra 1.salen er der ligeledes udgang til balkon med panoramaudsigt over sø og have.
Huset byder desuden på smukt pudset loft, mange ude som inde spots, el-Velux vinduer i hall, klinkegulve med varme i samt smukke parketgulve. Tillige en lille god kælder. Desuden nyere udekøkken ! Isoleret anneks med 2-3 værelser, der andrager 32 kvm.. Carport på 32 kvm. samt udhus på 12 kvm. indrettet i en gammel bunker. Drivhus (ikke er anmeldt til kommunen).

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18