KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hf. Kongevang 3
2770 Kastrup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Hvf. Kongevang, Kongelundsvej 367 have 3, 2770 Kastrup

Her er kort afstand til Amagerfælled og rimelig afstand til shoppingcentret Fields, Vestamager Metro station, motorvejsnettet samt kun ca. 7 km til Rådhuspladsen.

Her sælges et sort malet kolonihavehus på estimeret 60 kvm, huset der er beliggende på en dejlig lukket have. Ifølge foreningen er grunden en standard grund, på 422 kvm inklusiv fællesarealer og må bebygges med op til 105 kvm ( dette skal dog godkendes af foreningen) (haven købes som beset og er væsentlig mindre end de af foreningen oplyste 422 kvm som indeholder fælles arealer mv. ( grunden estimereret til ca. + - 330 kvm).

Selve huset er et charmerende renoveret kolonihavehus fra 1953 opført i træ med eternittag + ejer har isoleret hus ekstra. Huset og fået lavet loft til kip med en stor hems hen over stuen. Huset kan der bygges videre på, dog først efter ansøgning og godkendelse af projekt hos foreningen.

Huset indeholder: Regulær lys stue stor stue med udgang til sydvendt overdækket træterrasse, hvidt køkken med bl.a. bøgebordplade og serveringsdisk med plads til 2 personer. I det gamle skur er der blevet isoleret , lagt gulv så det i dag kan bruges som værelse. Lækker nyere bbrusebadeværelse med hvidt klinker på vægge og mørkere klinke på gulv. ( der er en stor vandvarmer) Huset er tilsluttet kloak og har indfrier sin gæld vedr. kloak lån til forening. Bemærk derfor den meget lave haveleje.
I haven er der en P-plads samt flisebelagt terrasse mod øst. Huset ligger helt ugernert pga. stort plankeværk hele vejen rundt.

Skøn andelsgrund med helårsvand
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18