KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Harrestrup Vænge 16
2740 Skovlunde

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til Harrestrup Vænge 16, hvor I kan se frem til at nyde en tiltrængt pause fra hverdagen i en hyggelige forening med kun 26 andelshavere, hvilket er helt unikt. Huset har en skøn beliggenhed længst nede i foreningen; muligvis på den allerbedste placering, som bringer jer al den ro, fred og idyl, som I overhovedet kunne drømme om på en skøn naturgrund.

Her kan I på unik vis køre helt op til huset og læsse af eller parkere, når I skal have kufferter og indkøbsposer (fyldt til randen med sæsonens grøntsager, gode sager til grillen og masser af god vin) ud af bilen ? klar til en weekend med ren luksus, afslapning og livsnyderi!

Det nydelige fritidshus er I god stand og står blandt andet godt isoleret med papiruld pustet på loftet, ligesom der er et behageligt indeklima takket være den tre år gamle varmepumpe.

Huset er super godt indrettet, og den attraktive rumfordeling vil både tiltale børnefamilien såvel som parret, der ønsker græs under fusserne ved siden af lejligheden inde i byen. Pensionister, der har fået solgt huset, og nu ønsker en fritidsbolig med dejligt havestykke tæt på den nye lejlighed vil også finde stor værdi i dette skønne sted.

I ankommer via det overdækkede vindfang til en god og lys fordelingsentré, der viser ind til et stort badeværelse, som er ret unikt for et fritidshus af denne kaliber, hvor der også er vaskemaskine og tørretumbler som kun er cirka halvandet år gammel. På den anden side er et hyggeligt soveværelse med en funktionel skabsløsning. Værelset er p.t. husets eneste, men hvis I ønsker, kan I nemt etablere et ekstra i det store, åbne køkken-alrum, som har masser af plads at tage af, eller i husets udestue. Køkkenet står flot placeret i sin egen krog med stilfuldt inventar fra IKEA, herunder alt i hårde hvidevarer. Stuen har plads til sofahjørne og spisemøbler, og så åbner den sig mod en fantastisk lys og hyggelig havestue, der forlænger de solrige årstider og inviterer havens stemnings med indenfor.

Alt dette venter jer I et roligt og trygt område tæt på fantastiske naturoplevelser; og kun en kort køretur fra byens pulserende liv inde i København.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18