KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Le Chateau darc en-Barrois Frankrig
2500 Valby

Sag:M0710
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 548.000
Arealer m.m.
Boligareal
42 m2
Grundareal
10 m2
Andet
Opførelsesår
1795
Liggetid
54
Kvadratmeterpris
kr. 13.048
Oprettet
02-02-2023
Opdateret
29-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Vil du eje en del af et gammelt Fransk kongeslot? Beliggende øst for Paris 2 timers kørsel fra Paris og 1250 km fra Odense. - beliggende i en autentisk fransk by på ca 1000 indbyggere.

Dette 2.sals Tårnværelse/lejlighed er gennem istandsat over de senere år og indeholder større værelse med dobbeltseng, bord og stole, samt skrivebord (trægulv), badeværelse med luksus- wellness brusekabine, og særskilt rum med toilet, mellemgang der er møbeler-bar og garderode. Værelset/lejligheden ligger meget privat og idet den er på 2. sal er udsigten fænomenal.

Konceptet er du køber et værelse med bad/toilet og med adgang til slottet 2000 kvm fællesarealer.
Værelset du køber, kan du sætte dit egen præg på (dog har slottet rammer der skal overholdes i forbindelse med vand og afløb og installationer iøvrigt).
Ejerforholdet er et aktieselskab, hvor hver aktieholder så har sin egen bolig. Udgiften er 2073 kr pr mdr, som betales kvatalsvis, og den inkl slottets vedligehold. el afregnes seperat for hvor bolig-enhed.

Slottet er bygget som jagtslot for Kong Louis-Philipe 1844-1848. Slottet ligger midt mellem bourgogne og Champagne, så for livsnyderen kan det nok ikke blive meget bedre.
Byen hvor slottet ligger har en masse faciliteter inden for sport, bager, 2 restaurenter, automekaniker, frisør mv

Foreningen (aktieselskabet) der ejer, er dansk og stiftet for 10 år siden - danske vedtægter. og øvrige ejere er danskere. Der er ikke en begrænsning på hvor meget du vil benytte din bolig enhed på slottet, det er en feriebolig el bolig 2. Det er ikke muligt at direkte udleje boligen, men udlån til familie og meget nære venner accepteres.

slottet har en hjemmeside hvor man kan få yderligere information :

http://www.chateau-darc.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18