KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bone Vista 1, Villa Bone Vista, Caixas
0002 Caixas

Sag:0786
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.149.000
Arealer m.m.
Boligareal
190 m2
Bebygget areal
190 m2
Grundareal
15.000 m2
Carportareal
24 m2
Andet
Opførelsesår
1992
Liggetid
25
Kvadratmeterpris
kr. 6.047
Oprettet
15-11-2023
Opdateret
11-12-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nordfynbo samarbejder med Simplysun har æren af at præsentere nyeste villa i Frankrig. Villaen Bone Vista

Villaen er beliggende i Caixas tæt ved pyrenæerne 35 min fra den større by Perignon.

Villaen er højt i terrænnet - med 200 graders udsigt over med lndskabet enorme vider kan ses , med vinmarker - natur og en anelse bebyggelse, selv Middelhavet der ligger 40 min væk, kan ses fra terrassen.

Villaen sælges i andele af 6, hvor hver andelshaver, har villaen eksklusivt i 8-10 uger om året. Villaen moderniseres og indrettes ude som inde i moderne nordisk stil.
Simply sun sørger for villaen vedligeholdes, at der rengøres mellem ejerne, poolservice mv - så du skal bare nyde. Villaen er fuldt møbeleret og har alt i hvidevare, service mv.

Området er ikke turistet og er fransk med fransk på - Villaen ligger i en ganske lille Kommune og der er ro og fred i området. Du kan hører stilheden og om natten er der helt mørkt og på klare nætter garanteret stjernehimmel.

Villaen ligger på en skrånende grund - grunden til villaen er stor på ca 15000 kvm og bla nabo til mindre trøffelskov - ellers terræn med blandet beplantning.
Villaen tilgåes via mindre vej - der er ikke offentlig transport ved villaen.

Når man ankommer til villaen er der en gårdsplads med center beplantning. (god plads til biler).

Villaen er opdelt i tre sektioner hvoraf det ene er et anneks i umiddelbar forlængelse af eksisterende bebyggelse. Villaen indeholder foruden større køkken alrum, opholdsstue, vaskerum og toilet - 5 store værelser og tre lyse badeværelser.

Udenomsarealerne er inddelt med rum til ophold og den 5 x 10 meter store saltvandspool fremtræder smuk og indbydende - omkring poolen er der opholds arealer, udendørs brus - stor pavillion og alt sammen med den mest betagende udsigt.

Huset nymales inden overdragelse og fremtræder i flot stand. (Villaens farve bevares)

Villaen ligger 35 min fra Perpignan som er en større by med 125.000 indbyggere - og lille lufthavn der i sommer halvåret har indenrigs fly til og fra Paris.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18