KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kåruphøj 4F, Ordrup
4540 Fårevejle

Sag:IEN3785
Ejendomstype
Fritidsgrund
Økonomi
Kontantpris
kr. 225.000
Arealer m.m.
Grundareal
1.177 m2
Andet
Liggetid
1367
Prisændring
-%
Oprettet
07-10-2016
Opdateret
06-07-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Byg dit drømmesommerhus på eftertragtet byggegrund med høj beliggenhed og kig til Sejerøbugten. Grunden er på i alt 1.177 m² og udlagt med græs, således du nemt kan forestille dig, hvordan dit kommende ferieparadis kommer til at se ud. Køber afholder selv omkostningerne til byggemodningen. Der er ingen byggepligt på grunden, så der er masser af tid til at forberede det helt rette projekt. Der er tinglyst bestemmelser for, hvordan huset skal placeres på grunden. Materiale kan rekvireres hos Ejendomsmæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen.

Grunden er en del af en udstykning på i alt 4 sommerhusgrunde i det populære Ordrup. Området er kendt for sin flotte natur og sine mange bakker, som gør det til et helt særligt sted at være. Grunden er beliggende ca. 2 km. fra en god og børnevenlig badestrand og ca. 1½ km. fra Ordrup by med et hyggeligt gadekær og en gode café og isbod. I cykelafstand fra byggegrundene er Ordrup Næs, med flot og meget smuk natur samt Kårup Skov med gode gå- og cykelstier. Et rigtig hyggeligt område ca. 1 times kørsel fra København.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18