KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kystvej 25, ST. TV.
7130 Juelsminde

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Lige der, hvor solopgangene begynder, og hvor det grønne græs smelter sammen med den fineste sandstrand, kan I lige nu opleve en unik liebhaverbolig på adressen Kystvej 25, st. tv. i Juelsminde, hvor alting går op i en højere enhed, og hvor eksklusive materialevalg går hånd i hånd med den smukkeste udsigt, I overhovedet kunne drømme om!

Der er tale om en gennemført groundfloor lejlighed, der ligger utrolig lyst og ugeneret med uhindret havudsigt og fuldt panorama til den smukke natur, der på malerisk vis forandrer sig for øjnene af jer året rundt; farver og nuancer ændrer sig fra årstid til årstid, uanset om I kigger mod Bjørnsknude, Æbelø eller Fyn, som alt sammen er inden for rammen af jeres udsigtspunkt.

Lejligheden byder jer velkommen til hele 167 kvm foruden to solrige terrasser på henholdsvis øst og syd, hvor I kan følge med i solens færd henover himlen; lige fra højlys dag til dybrøde solop- og nedgange. Boligen præsenterer sig med hvidolierede asketræsgulve og dejlig gulvvarme overalt ? badeværelserne, entréen og bryggerset (med vaskesøjle og teknik) fremtræder med klinkegulve.

Fra gangen, som er godt forsynet med skabsplads, ledes I videre til lejlighedens tre værelser; ét lidt mindre med fransk altan, ét med udgang til den østvendte altan og endelig det store soveværelse, som står indrettet med skabsvæg og eget badeværelse med bidet og bruseniche. Boligens hjerte er det store alrum, der forener et flot køkken med bordplade af valnød og masser af skabs- og skuffeplads samt en skøn stue med indbygget brændeovn og storslået udsigt!

I kommer til at bo i et kompromisløst kvalitetsbyggeri fra 2007, der står med en gulmuret facade, elevator i opgangen, private depotrum til beboerne og en stor parkeringskælder i det underjordiske garageanlæg, hvor i er sikret den første parkeringsplads. Derudover er der også anlagt parkeringspladser foran ejendommen til gæster m.m., og ellers står bygningen bare omkranset af grønne, fredede områder, som sikrer en masse luft, plads og ro.

Hele herligheden befinder sig som sagt kun ganske få skridt fra vandet og stranden med tilhørende badebro, hvor I for alvor kan mærke og blive ét med naturen året rundt. Der er tale om en unik beliggenhed for enden af en lukket vej, som garanterer jer en fredfyldt hverdag ? med helt uden at gå på kompromis med hverdagens mange highlights. Juelsminde byder både på fine indkøbsmuligheder, golfklub, lystbådehavnen, skole og daginstitution samt butikker og skov, og ellers tager det ikke mere end 20-30 minutter at ramme de større nærliggende byer Horsens og Vejle.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi den er selve indbegrebet af alt, hvad boligdrømme er lavet af! Livskvalitet i sin reneste form, hvor der er tænkt på hver en detalje, og hvor udsigten alene er nok til at slå benene væk under enhver! I må ikke snyde jer selv for at opleve denne udsøgte perle på Kystvej 25, st. tv.


Ansvarlig kontaktperson: Katrine Meldgaard 21190866

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - salærer fra kr. 29.500 inkl. moms.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18