KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skolebakken 142, St..
6705 Esbjerg Ø

Sag:7140111
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.025.000
Arealer m.m.
Boligareal
74 m2
Grundareal
378 m2
Garageareal
16 m2
Andet
Opførelsesår
1910
Liggetid
214
Kvadratmeterpris
kr. 13.851
Energimærke
D
Oprettet
20-08-2019
Opdateret
21-03-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

EJERUDGIFTER PR. MDR. ER VAND & VARME, EJENDOMSSKAT, HUSFORSIKRING, RENOVATION, EJENDOMS VÆRDISKAT ER MED I DET MÅNEDELIG BELØB PÅ KR. 1604,00
I det skønne Jerne, med kort afstand til indkøbs muligheder, sports faciliteter, grønne områder mv. tilbydes denne vel indrettede villa lejlighed på ca. 74 m2 med skøn lukket solrig egen have og lækker flise terrasse. Lejligheden er beliggende i 2 fam. ejendom, som er pudset og med bølge eternit tag pålagt og ejendommen er i god og vedligeholdt stand og med styr på økonomien. Garagen bliver ikke brugt til parkering, men kun til opmagasinering, med en halv garage til, hver ejer. Indvendig tilbydes følgende indretning : Lys entre med plads til garderobe. Pænt lyst badeværelse med toilet & håndvask samt sep. bruseniche. Utrolig lækker stor lys opholdsstue med plads til stort spisebord og sep. opholdsstue og med flot lyst trægulv. Nydeligt lyst køkken med hvide køkken elementer og med plads til spise plads til 2 voksne, endvidere pænt klinkegulv pålagt. Viktualie rum med god plads. Baggang/bryggers med plads til vaskemaskine / tørretumbler og med 2 delt dør til have samt terrasse. Dejlig stort lyst soveværelse med pænt gulv pålagt og flot troldtekt loft opsat, utrolig meget skabsplads med skydedørs låger og med god plads til en dobbelt seng. Lejligheden fremstår i god og vedligeholdt stand og har flotte fyldningsdøre isat indvendig og oser af hygge, lejligheden sælges til overtagelse efter nærmere aftale. Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende lejlighed med mange muligheder, så kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere for en uforpligtende fremvisning.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18