KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Norgesgade 33, 3. TV.
6700 Esbjerg

Sag:7142010
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 998.000
Arealer m.m.
Boligareal
50 m2
Andet
Opførelsesår
1969
Liggetid
296
Kvadratmeterpris
kr. 19.960
Energimærke
D
Oprettet
17-05-2020
Opdateret
10-03-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Med yderst central beliggende, tilbydes denne vel indrettede ejerlejlighed på 3 sal, ca. 50 m2 + tilhørende stor solrig altan, med en fantastisk udsigt ud over Esbjerg indre by. Der er endvidere fælles utrolig stor tag terrasse i ejendommen.

Ejerlejligheden er beliggende i spændende ejendom som er opført i mursten/beton og ejerforeningen har en sund økonomi samt god administrator og der er tilhørende fælles vaskeri samt cykelrum.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med plads til garderobe. Stort lækkert lyst nyere badeværelse med flot klinkegulv, pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, stor sep. bruseniche mv.

Mindre soveværelse med plads til dobbeltseng.

Særdeles vel indrettet køkken/stue/spisestue i et med flot slid stærkt laminat gulv og med fantastisk lys indfald fra det store vindues parti og med udgang til den store solrig altan med særdeles god plads. Køkkenet er med hvide elementer og rummet er særdeles møblerings venlig for mulighed for spisebord samt opholds afdeling.

Hele lejligheden fremstår i god og vedligeholdt stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende ejerlejlighed, da kontakt venligst vort kontor, du bliver bestemt ikke skuffet !
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18