KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Frodesgade 42, 1. TH.
6700 Esbjerg

Sag:7140180
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.095.000
Arealer m.m.
Boligareal
72 m2
Andet
Opførelsesår
1937
Liggetid
4
Kvadratmeterpris
kr. 15.208
Energimærke
E
Oprettet
14-03-2019
Opdateret
19-03-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Hos Cibo Ejendomskontor kan vi nu tilbyde denne særdeles charmerende , lyse og indretnings venlige ejerlejlighed til salg på 1 sal. Lejligheden er beliggende i det absolutte centrum af Esbjerg Rådhuskvarteret med en fantastisk udsigt til grønt område og Rådhuset, hvor der er torvedag 2 gange i ugen. Kort afstand til gågaden og shopping centret Broen og endvidere kort afstand banegård, sygehuset samt indkøbs muligheder.

Lejligheden indeholder følgende indretning : Pæn lyst entre med god plads til garderobe. Nydeligt lyst køkken med opvaskemaskine og køkkenet fremstår i pæn stand. Dejlig lys opholdsstue med god plads til spisestue og gode indretnings muligheder til opholdsstue med et fantastisk godt lys indfald. Stort soveværelse med god plads til skabe og med direkte udgang til skøn sol vendt altan. Altanen har plads til café sæt, hvor man kan nyde de dejlige sommer aftener. Lækkert stort lyst badeværelse med indbygnings spots, lys klinke på gulvet samt i den store separate bruseniche, skabsplads toilet samt håndvask.

Til lejligheden er der både kælder- og loftrum. I ejerforeningen er der tilknyttet en vicevært og en administrator, så der altid er pænt og ordentligt. God og velfungerende ejerforening med gode fælles faciliteter, såsom fælles gårdhave, vaske kælder, tørrerum og cykelparkering.

Lejligheden kan overtages straks eller efter nærmere aftale. Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende ejerlejlighed, så kontakt venligst vort kontor.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18