KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ahorngade 10, 2. TH.
6600 Vejen

Sag:EMB164
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 875.000
Arealer m.m.
Boligareal
107 m2
Andet
Opførelsesår
1957
Kvadratmeterpris
kr. 8.178
Energimærke
C
Oprettet
15-05-2019
Opdateret
15-05-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Hvis du drømmer om en flot renoveret lejlighed med kvalitetsbevidst interiør og flotte detaljer, så vil det formentlig være kærlighed ved første blik, når du træder ind i denne bolig. Lyse trægulve breder sig i samtlige rum og de hvidmalede vægge og lofter sørger for, at lejligheden føles lys og åben. Fra hoveddøren finder du køkkenet på højre hånd, og her får du rustikke, hvide fyldningslåger og elegante, integrerede hårde hvidevarer. Køkkenet giver dig god mulighed for at kreere lækkerier til gæster, og har sågar plads til et lille spisebord, hvor gæsterne kan sidde og følge med i din madlavning, mens samtalen flyder. Det smukke badeværelse er for enhver, der nyder luksus og drømmer om en diskret spa-følelse i eget hjem. Rummets stilrene, grå fliser på gulv og vægge spiller godt sammen med det hvide skabselement, og den flotte træbordplade med den moderne vask understreger den luksuriøse stemning. Som prikken over iet får du et rummeligt brusebad med glasvæg og rainshower. Lejlighedens opholdsrum sørger for, at spise- og dagligstue ligger i åben forbindelse, og størrelsen giver dig både plads til et stort spisebord, der kan samle familie og venner, samt god mulighed for at indrette med et afslappende sofamiljø. Planløsningen byder naturligvis også på et skønt soveværelse med lille walk in closet, som både giver adgang til et mindre værelse samt en pragtfuld sydvestvendt altan, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes, mens der spejdes ud over det hyggelige nabolag.

Er lejligheden ikke lokkende i sig selv, så vil beliggenheden nok tiltrække dig yderligere. Boligen er nemlig centralt placeret i Vejen, og du vil altså finde dig selv tæt på det meste af, hvad byen kan tilbyde. Her får du både diverse indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter, daginstitution og skole lige ved hånden. Er du i dit kulturelle hjørne, kan du gå på opdagelse på Vejen Kunstmuseum, og hvis lysten lægger op til en lille afstikker til Kolding eller andre storbyer, kan du glæde dig over, at Vejen Station ligger mindre end 400 meter fra adressen, mens motorvejen også kan nås på få minutter. Denne lejlighed henvender sig særligt til parret, der drømmer om familieforøgelse, men er også ideel til enhver der ønsker et lækkert hjem tæt på alt.

Kom med til Ahorngade og oplev denne smukke lejlighed!


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18