KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Tvedvej 67, 4. MF.
6000 Kolding

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen i Mosterihaven. Flot og velholdt byggeri, opført i 2006 i grønne omgivelser. Tæt beliggende ved Kolding Fjord og lystbådehavn.

Skøn lejlighed på 4. sal. Lys trappeopgang med elevator og østvendt terrasse. Indgang i rummelig entré. Bryggers med indbyggede skabe og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt, stort badeværelse med bruseniche. Soveværelse med skabsplads og med direkte adgang til badeværelset. Dejligt og lyst køkken med neutralt inventar og i åben forbindelse med skøn stue. Herfra udgang til stor altan med flot udsigt over Kolding. Endvidere pænt værelse i forbindelse med stuen.
Til lejligheden hører kælderrum og p-plads. Mulighed for at leje p-plads i den tilhørende p-kælder.
Gå-afstand til indkøb og cykel-afstand til Kolding City. Busforbindelse få meter fra ejendommen. Rig mulighed for at nyde gåture i området.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18