KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Andresens Købmandsgård 3, 1.
5300 Kerteminde

Sag:1294
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.345.000
Arealer m.m.
Boligareal
156 m2
Grundareal
866 m2
Andet
Opførelsesår
1640
Liggetid
84
Kvadratmeterpris
kr. 15.032
Oprettet
11-01-2021
Opdateret
05-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Totalrenoveret lejlighed i charmerende Købmandsgård. Ejendommen er fredet, så man er fritaget for ejendomsskat og I kan helt exceptionelt for området erhverve den uden bolpælspligt. De 156 m2 ligger i den fløj af Andresens Købmandsgård, der kaldes for Svenskermagasinet på grund af dens rolle i krigen mellem Sverige og Danmark. Bygningen daterer sig helt tilbage til 1640, så man kan fornemme historien og herlighedsværdien, uden man behøver anstrenge sig det mindste. Senest har her været advokatkontor, det var inden den nuværende ejer overtog og satte det hele i stand. Mange af materialerne i boligen er fortsat de originale. Det gælder det solide træværk i eg og de flotte gulve, der er blevet smukt renoveret. Der blev i 2018/2019 monteret et nyt køkken og hvidevarer, som er blevet tilpasset bygningen. Samtidig blev badeværelset og gæstetoilettet med gulvvarme renoveret og fremstår spritnye.

Planløsningen er lige velegnet til fast beboelse og fritidsbrug. I får to dejlige soveværelser, hvor der fra det ene er vandudsigt. Stuen er stor og i den ene side brudt af et værelse med glasvægge, hvilket gør det oplagt til kontor. Mellem køkken og stue er der flotte franske døre. Boligen er en vellykket symbiose af moderne komfort og historisk charme, hvor det hele er lige til at tage i anvendelse for en ny ejer. Bemærk også den meget smukke gård med toppede brosten og mulighed for at opholde sig ved fælles borde og bænke. Der er naturligvis også tænkt på at tilknytte en personlig parkeringsplads til lejligheden.

Beliggenheden her i den gamle kunstnerkoloni Kerteminde er både attraktiv for jer, der arbejder i Odense og for jer, der lægger vægt på at have pragtfulde rekreative områder lige i nabolaget. I kan køre til Odense på cirka 20 min. og gå til nærmeste strand på to minutter. Hvis I går yderligere et par minutter, kommer I til Nordstranden, som har ry for at være Fyns bedste badested. I kan nyde stemningen i den aktive fiskeri- og lystbådehavn og spise på byens fantastiske fiskerestaurant eller andre super gode restauranter. Om dagen er der nok at se til for de sportsinteresserede, hvor de fleste sportsgrene kan dyrkes her. Her er et dejligt tennisanlæg i skoven, som det næsten ville være en synd ikke at benytte, og en smuk beliggende golfklub, kåret som den bedste i Danmark i 2019. Der er desuden masser af specialbutikker og hyggelige caféer, som byder sig til. I har alle muligheder for at nyde stedet, uanset om I vælger at bruge denne sjældne perle af en fredet bolig som flexbolig eller jeres faste domicil.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18