KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vandværksvej 18, st. tv.
5000 Odense C

Sag:1458
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
108 m2
Grundareal
1.834 m2
Andet
Opførelsesår
1912
Liggetid
3
Kvadratmeterpris
kr. 27.731
Energimærke
B
Oprettet
11-01-2022
Opdateret
14-01-2022

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Lejligheden er beliggende som en høj stuelejlighed i den over hundrede år gamle hovedbygning, som tidligere var en frøfabrik. Der er stadig noget af den gamle, industrielle atmosfære over ejendommen. Det betyder også, at I kan glæde jer over en ugeneret beliggenhed, hvor jeres altan vender ud mod den lukkede gård, så der er fred og ro i dagligdagen.

Fra trappeopgangen hvor der er elevator, bliver man i lejligheden mødt af en fin entre med skabsplads til overtøj. Fra entreen er der både adgang til det flotte køkken fra Lifa med hvide elementer og den rummelige stue med et charmerende vestvendt vinduesparti. Lejlighedens 2 værelse har begge en god størrelse og er med indbygningsskabe. Badeværelset er udført i et moderne design med hvide elementer, der står i god kontrast til de mørkegrå klinker på gulv og i bruseniche. Her er også indrettet med vaskesøjle. Der hører en cykelkælder til ejendommen, ligesom der er egen parkeringsplads. Desuden får I jeres eget kælderrum.

I kan se frem til en central beliggenhed i Odense med alle attraktioner, dagligdags faciliteter og byens pulserende liv inden for kort gåafstand. Samtidig med at selve jeres ejendom og bolig ligger ugeneret.

Velkommen til bylivet og en lys, lækker lejlighed.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18