KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kongensgade 69E, 1. TV.
5000 Odense C

Sag:17510402
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.145.000
Arealer m.m.
Boligareal
142 m2
Andet
Opførelsesår
2009
Liggetid
61
Kvadratmeterpris
kr. 29.190
Energimærke
B
Oprettet
13-09-2017
Opdateret
13-11-2017

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Topmoderne og særdeles rummelig liebhaverlejlighed midt i Odense C

På Kongensgade 69E får I hele Odense for jeres fødder. Denne store treværelses ejerlejlighed på 142 m2 blev moderniseret så sent som i 2016, og foruden kvalitetsmærker og -materialer inden døre kan I glæde jer til loungestemning på egen store tagterrasse. Ejendommen, som er opført i 2009, har et gårdmiljø i særklasse, og der er mulighed for tilkøb af to P-pladser.

Bilerne behøver I dog ikke køre frem for at nå mange af hverdagens gøremål. I får nærmest alting inden for en kilometers radius. Kongensgades gågadeliv ligger lige uden for porten. Rundt om hjørnet på Vestre Stationsvej kan I snart stige på letbanen og handle ind i det nye byggeri ved Vesterport. Skoler, Odeon, Brandts Klædefabrik, det splinternye TBT-kvarter og det gamle latinerkvarters butikker og gallerier - stort set alt dette, kan I gå til på ti minutter eller mindre.

Til det fælles dagligliv byder boligens moderne planløsning på åben forbindelse mellem stuen og køkken-alrummet, således at både lysindfaldet og samtalen kan brede sig frit. Ligesom på boligens to værelser er gulvet brede og klædelige douglasplanker fra Dinesen. Stuen har karnap med fransk altan, mens der er udgang til terrassen fra køkken-alrummet. Her får I også stilfuld uno form-indretning med spiseplads og Quooker samt bordplade og stænkpanel i Corian.

Badeværelset har gulvvarme under de italienske klinker, og rummet har en komfortabel størrelse samt en indretning, der giver plads til en vaskesøjle. Soveværelserne har faste skabe, og der er god garderobeplads og mulighed for møblering i entréen. Kronen på dette fine værk er dog den kæmpe tagterrasse, hvor I kan nyde fritiden med fordybelse i en god bog eller bare slappe af og hygge jer med noget godt på grillen og i glassene.

Ring og hør nærmere om lejligheden, der giver jer hele byen for jeres fødder.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18