KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skomagergade 21, 1. 222.
4000 Roskilde

Sag:J2003984
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.150.000
Arealer m.m.
Boligareal
41 m2
Andet
Opførelsesår
1975
Liggetid
4
Kvadratmeterpris
kr. 28.049
Energimærke
D
Oprettet
11-03-2020
Opdateret
16-03-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne bebyggelse fra 1975 ligger placeret centralt i Roskildes hyggelige gågade, hvilket tilbyder dig en unik hverdag i gåafstand fra alle forretninger, caféer, oplevelser og dagligvarebutikker. Her er der aldrig langt fra tanke til handling, når det gælder en spontan kaffeaftale med veninden, en øl med vennerne eller du bare liiiige skal nå ned efter en liter mælk, inden Irma lukker.

Ja, med denne beliggenhed befinder du dig dér, hvor det hele sker, og derfor henvender denne lejlighed sig først og fremmest til bymennesket med stort B. Særligt unge og/eller studerende, der har brug for en hyggelig, lille bolig at starte ud med; et sted, der er helt dit eget, så du slipper for de lange ventelister til diverse kollegier, hvor du alligevel kun bor på lånt tid.

Denne lejlighed er din alene, og den er utrolig hyggelig, velindrettet og meget rummelig med sine 41 kvadratmeter. Forældrekøb er tilladt i foreningen, men den kan også betragtes som en god investering til fremtidig udlejning. Mulighederne er mange. Den er fin og klar til indflytning, men der er stadig plads til, at man kan skabe en super lækker og flot moderniseret ungdomsbolig på det veludnyttede areal.

Lejligheden ligger på 1. sal med udsigt til gågaden og indeholder et virkelig attraktivt indgangsparti med plads til garderobe i det store skabsparti langs hele den ene væg, og på den anden side af gangen kan du fortsætte ind i boligens badeværelse, som ligeledes er yderst rummeligt og står flot med fliser, brus, toilet og vaskemaskine.

De resterende kvadratmeter udfolder sig i lejlighedens store værelse, som evt. kan opdeles. I dag forenes køkken-alrum, stuemiljø og soveværelse i ét og samme lokale, hvilket fungerer super fint, og der er rig mulighed for at indrette sig på kreativ vis. Måske et lækkert, nyt designerkøkken, innovative løsninger med en høj seng, der har plads til opbevaring, et fold-ud-skrivebord ved væggen samt spisebord og lænestol? Det hele kan sagtens være her og du får tilmed brugsret til eget depotrum.

Veldrevet ejerforening med orden i økonomi og administration.

Alt i alt en spændende lejlighed fuld af muligheder; lige midt i gågaden og kun ti minutters gang fra Roskilde Station.

Kontakt ejendomsmægler Jesper Mandrup direkte på mobil 2020 9898 for fremvisning.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18