KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Marievej 8A, st. 1.
2950 Vedbæk

Sag:BB-1285
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
57 m2
Andet
Opførelsesår
1953
Liggetid
25
Kvadratmeterpris
kr. 52.544
Energimærke
D
Oprettet
27-09-2020
Opdateret
23-10-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På kanten af vand & by
3 minutters gang fra Øresund, på en lille stille stikvej mellem Strandvejens villaer og Vedbæk station, ligger en bevarelsesværdig ejendom fra 1953.Luk døren op, og træd ind i en udsædvanlig bolig i stueplan.

Newyorkerlejligheden er ombygget fra erhverv til bolig af den prisbelønnede arkitekt Dorte Mandrup. Den er præget af gennemtænkte løsninger og lækkert materialevalg, som fx teaktræskøkkenbordet, man bare får lyst til at køre hånden henover. Fra køkkenet kan du gå direkte ud i gårdhaven og nyde aftensolen og de italienske reference.

Lejligheden har i alt 103 disponible og 71 tinglyste livsnyderkvadratmeter at boltre sig på, blandt andet det store atelierrum med ovenlys, der er forbundet til stuen af værelse med fyrretræsgulv. Fra atelieret er der udgang til fællesvaskerum og tørrerum, trappe op til fællesarealerne med cykelskur og tørrestativ, og brugsret til mindre skur. Der er privat parkering i gården og lige ude foran døren på Marievej.

Sælger har i betalt sin del af stor facade/ tag renovering ognyt fyr, så lejligheden er billig i drift og egner sig såmænd også glimrende til udlejning, hvis man nænner det. Beliggenheden fås næppe bedre, med Øresund, Rosenhuset i det gamle Vedbæk, havnens friske fisk og vinterbadebroen i kort gåafstand. Flytter du ind med hund, kan du gå tur med den i Enrum skov, Trørød Hegn og eller gennem skovstisystemet til bl.a. Skodsborg, Jægerborg Hegn og Dyrehaven.

---

Man behøver kun gå til én ejendomsmægler, hele livet, når boligen, sommerhuset eller lejligheden skal sælges, købes eller udlejes. Vi starter naturligvis med en uforpligtende vurdering og kan kontaktes på tlf. +4531682900 / email@bjornbyskov.dk

Følg os på Instagram, Facecook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18