KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Strandvejen 677, 1.
2930 Klampenborg

Sag:JNL01911
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.750.000
Arealer m.m.
Boligareal
96 m2
Andet
Opførelsesår
1895
Liggetid
215
Kvadratmeterpris
kr. 49.479
Prisændring
-%
Energimærke
F
Oprettet
18-03-2019
Opdateret
20-10-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Med en sublim havudsigt fra nærmest alle vinduer og den skønne altan, excellerer denne lækre villalejlighed i Taarbæk. Her får livet lækre rammer med en moderniseret bolig, som ligger tæt på både byen og pragtfulde naturoplevelser. Den klassiske ejendom daterer sig tilbage til 1895, og den fremtræder tidstypisk med en hvidpudset facade og et mørkt mansardtag. Huset rummer to lejligheder, der på fleksibel vis deles om en solrig have og en anvendelig kælder. Gå ind via kælderen, hvor der venter tre disponible rum. En trappe leder dig videre op til førstesalens gangareal, hvorfra dit nye hjem, der blev istandsat i 2016, udfolder sig. Herfra får du gang til et fint badeværelse med skråvindue, hvide fliser og en topmonteret håndvask.

Du kan også udforske de to reelle værelser, og det er oplagt at indrette dig med soveværelse i det største værelse med opbevaringsplads bag skabets skydelåger. Fortsæt herefter ind i det åbne opholdsrum, hvor brændeovnens placering markerer grænsen mellem stue og køkken. Kogezonen og håndvasken befinder sig langs den ene side, og en herlig køkkenhalvø gør madlavningen social. Her kan du nemlig stå og snitte salaten, mens du snakker med gæsterne på den anden side. Stuen har desuden plads til både sofaer og spiseplads, og den østvendte altan fuldender rundturen med et fantastisk vue til vandet.

Du får gåafstand til både kystens lange strækninger og Dyrehavens grønne omgivelser, og således er du aldrig langt fra smukke naturoplevelser. Samtidigt er byens muligheder også tæt på. Selve Taarbæk rummer nemlig hverdagens fornødenheder, og bilturen til København tager blot en halv time.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18