KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skovgårdsvej 8, 2. tv.
2920 Charlottenlund

Sag:K2021127
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.295.000
Arealer m.m.
Boligareal
83 m2
Andet
Opførelsesår
1949
Liggetid
5
Kvadratmeterpris
kr. 51.747
Energimærke
D
Oprettet
19-11-2021
Opdateret
24-11-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Flot og eftertragtet 4 værelses med solrig altan, nyere køkken med spisekrog, godt badeværelse med kar/brus, samt nyere vinduer fra 2019 med 3 lag i en meget veldrevet ejendom med dejligste grønne miljø med bl.a. kæmpe græsplæne og terrasse/grillmiljø, legeplads og god plads til aktiviteter på den store græsplæne og ikke mindst bedste muligheder for parkering. Her er virkelig tale om en super beliggenhed og lejlighed i tilbagetrukket ejendom på sidevej til Ordrupvej. Så her er dejligt centralt for alt i Charlottenlund og samtidigt meget roligt. Brugsret: til både kælderrum, fælles vaskeri-/tørrerum, cykelkælder, cykelskur samt parkering i gården. Præsentabelt indgangsparti med dørtelefon til entre/gang med garderobeplads. Den dejlige tv-/opholds-/spisestue har både flot lysindfald, udgang til den solrige altan og dejlig grønt udsigt over kvarteret og til den store have/græsplæne. Her er både plads til spisebord, hjørnesofa og den gode læsestol, enten som hyggelig læsekrog ved det store vinduesparti eller spiseplads. 3 soveværelser enten som børne-/forældreværelser, kontor eller eventuelt ekstra stue efter behov. Nydeligt og indbydende køkken med elegante hvide fronter, god bord-/skabs-/hyldeplads og hyggelig spisekrog. Flot badeværelse med dejlig bruseniche. Det er tilladt at holde hund eller kat.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18