KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ordrupvej 129, HØJ ST. TH.
2920 Charlottenlund

Sag:K2018111
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
73 m2
Andet
Opførelsesår
1933
Liggetid
525
Kvadratmeterpris
kr. 34.178
Energimærke
C
Oprettet
27-03-2018
Opdateret
03-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Høj stuelejlighed uden indkig fra gaden. Sjældent udbudt 3 værelses i eftertragtet stil og med sydvendt altan der vender ud til dejligt gårdhavemiljø, hvor der er meget solrigt samt hyggelig havesteming med græsplæne m.v. Super beliggende på den pæneste del af Ordrupvej, på hjørnet tilstille villavej, så der er ekstra gode parkerings muligheder samt for børnefamilie muligheder for leg på stille villavej. Flot og veldrevet ejendom med nydeligt ind-/opgangsparti naturligvis med dørtelefon. Indgang via lys fordelingsentré med god garderobeplads. 3 rigtig gode værelser, der alle kan benyttes efter behov. Dejlig tv-/opholdsstue med god plads til både sofaer og spisebord samt eventuelt lille skrivebord. Herfra er der udgang til den solrige altan og kig til gårdhaven fra de 2 værelse/stue. Det 3. værelse er med stor praktisk skabsvæg. Hyggeligt og velindrettet køkken i hvidt med rigtig god skabs-/bordplads. Badeværelse med god bruseniche og hvidt sanitet. Flotte plankegulve, højloftet rum med stukudsmykning og dejligt lysindfald. Til lejligheden hører endvidere et kælderrum og fælles vaskekælder hvor der er adgang til vaskemaskiner og tørretumbler. Fra den fælles vaskekælder er der adgang til en stor fælles tørrekælder. Endvidere findes der i ejendommen en fælles cykelkælder med nem adgang fra den fælles have. Den fælles have er veltrimmet og til denne hører endvidere et cykelskur.


Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18