KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ordrup Jagtvej 108, ST.
2920 Charlottenlund

Sag:K2020143
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
165 m2
Andet
Opførelsesår
1894
Liggetid
196
Kvadratmeterpris
kr. 51.485
Prisændring
-%
Energimærke
F
Oprettet
24-06-2020
Opdateret
07-01-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I grønne omgivelser central i Charlottenlund, tæt på Jægersborg Alle, skov og vand finder du denne sjældent udbudte lejlighed på hele 165 Kvm. med udgang til skøn træterrasse samt hyggelig fælles stor have. Endvidere 2 parkeringspladser til denne bolig. Man ankommer i hyggelig entre hvor man hurtigt fornemmer en praktisk god opdeling af lejligheden. Lejligheden har et stort køkken-alrum, med hyggelig vinduesparti for enden som giver et grønt kig og rummer mange venner og familiemedlemmer. Fra køkkenet er der udgang til hyggelig udestue hvor man får lyst til at sidde at hygge sig med en god bog eller arbejde i ro. Fra udestuen er der udgang til terrassen og videre ud i den grønne have.Fra køkkenet er der god sammenhæng til stue og lejlighedens fordeling gang/entre hvor der er adgang til et stort soveværelse med skabsvæg, samt yderligere 3 gode værelser, et gæstetoilet samt et badeværelse med plads til vaskemaskine samt tørretumbler. En pragtfuld, lys og stilfuld lejlighed med teenageafdeling forholdsvis separat og i forlængelse af stue samt køkken/alrum. En virkelig god planløsning og dejlig grønt kig hele vejen rundt. Der er tilhørende godt stort kælderrum samt fælles tørrerum i kælderen.Ser frem til at byde dig velkommen!

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18