KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Lille Fredensvej 1C, 2. TV.
2920 Charlottenlund

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

3 værelses lejlighed øverste oppe uden overboer, ekstra lys og ekstra god udsigt på begge sider af boligen. Stor sydvendt terrasse og elevator i ejendommen. En lejlighed der henvender sig til den voksne køber, i en yderst veldreven ejerforening med dørtlf, tørt kælderrum, cykelkælder samt fælles p pladser. Lejligheden indeholder: entre med skab, 2 stuer en´suite som er meget lyse og med vinduer og terrasse i hele længden. Ene stue kan også bruges som ekstra værelse eller kontor, tillige kan man nemt lave det om til en større vinkelstue. Godt badeværelse med kar /brus og vaskemaskine, kan eventuelt nemt laves om til kun stor bruseniche. Godt og stort soveværelse med skabsvæg og udsigt til villakvarter. Køkken har god skabsplads, lille spiseplads også udsigt over villakvarteret. En lejlighed der kræver lidt maling før indflytning. Desværre må der ikke holdes husdyr.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18