KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Jensløvsvej 15, 4. TV.
2920 Charlottenlund

Sag:K2020174
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.750.000
Arealer m.m.
Boligareal
100 m2
Andet
Opførelsesår
1934
Liggetid
104
Kvadratmeterpris
kr. 47.500
Energimærke
D
Oprettet
10-11-2020
Opdateret
23-02-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Indbydende 4 værelses lejlighed i 2 plan (p.t. 3 værelses kan nemt ombygges) Smuk udsigt over villakvarter, meget roligt beliggende og i en god og sund ejerforening. En af Charlottenlunds bedst beliggenheder som lejlighed, med 2 minutters gang til Jægersborg Allés mange specialbutikker og hyggelige cafeer ligger denne smukke, lyse og velholdte lejlighed. Vil du lufte hunden i Bernstorffparken, gå en tur i Charlottenlund Skov og -Slotspark, Forstbotanisk Have eller på Charlottenlund Fort, eller er du til et morgenbad i Øresund er det lige rundt om hjørnet. Varm dig på en kaffe fra Emmerys på vej hjem og snup en morgenbolle fra the Bread Station, så er dagen godt i gang. Hvis du vil ind og ud af byen eller ud at rejse, er det nemt at lade bilen stå og tage toget, som ligger lige ved siden af. Kort sagt, bedre beliggenhed fås ikke. Der er moderne køkken og badeværelse med bruseniche, vaskesøjle samt dejligt lys/luft fra vindue. God entre/gang med indbygget skab. Et værelse/kontor. Tv-/opholdsstue med plads til både sofagruppe og spisebord. En smuk trætrappe leder fra fjerde til femte sal og er også et fortrinligt sted at drikke en kop the/kaffe og bruge den som ekstra møbel. 5 sal. er p.t. et stort rum men kan nemt laves om til 2 gode værelser/stue/kontor m.v. Lejligheden har brugsret til kælderrum, og der er desuden mulighed for at leje et ekstra kælderrum. Der er vaskekælder og parkering til cykler både i kælderen og i et stort cykelskur i gården, som er helt lukket.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18