KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Lille Strandvej 9A
2900 Hellerup

Sag:K2021112
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 10.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
104 m2
Andet
Opførelsesår
1900
Liggetid
2
Kvadratmeterpris
kr. 105.721
Energimærke
F
Oprettet
17-02-2021
Opdateret
19-02-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til en enestående boligperle på en af Hellerups mest efterspurgte adresser. Vi befinder os på Lille Strandvej ? en af sundvejene, der forbinder Strandvejen med Øresund. Vejen ender blindt, og huset ligger fantastisk fredfyldt på en tilbagetrukket grund, hvorfra der er kort gåafstand til tennisbaner, sauna, roklub, kajakklub m.m. Når du træder ud ad hoveddøren kan du slentre den korte tur ned til vandet og nyde en rolig stund med kig over horisonten, eller du kan starte dagen med en forfriskende morgendukkert. Vejen til vandet er så kort, at du uden problemer kan gå hjemmefra i morgenkåbe, som mange af de andre her i nabolaget ynder ? uanset om de sommer- eller vinterbader. Du kan også vælge at gå modsat vandet, hvilket på få sekunder bringer dig til Strandvejens delikatessebutikker, kaffebarer, skønne spisesteder og supermarkeder. Beliggenheden er derfor ideel til jer, der drømmer om et liv i første række til bylivet, og som samtidig vil have hele herlighedsværdien ved at bo ved vandet. På adressen venter et indbydende byhus fra 1900, der rummer en helt unik stemning og et væld af charmerende detaljer. Boligen er registreret som ejerlejlighed, hvilket kan aflæses på den fordelagtige ejendomsskat, da man er en del af ejerforeningen med 2 andre villa-lejligheder som er i hovedejendommen. Man bydes velkommen i en elegant entré med smukt lavestengulv i sildebensmønster naturligvis med gulvvarme. Herfra er der adgang til husets badeværelse, der er lyst og indbydende med smagfulde materialer i en klassisk stil, bruseniche med rainshower og et dekorativt vindue med originalt glas over spejlet. Boligens hjerte er det åbne køkken/alrum, der fletter sammen med stuen. Køkkenet er indrettet med klassiske fyldningslåger og fremstår både flot og funktionelt. I stuen er der en yndig karnap, der lukker lyset ind fra syd og en skøn brændeovn, der spreder varme og hygge på de kølige dage. På de lune dage vil I til gengæld helt naturligt lade stuen flyde sammen med den store, vestvendte terrasse, der venter på den anden side af havedøren. Det er faktisk muligt at dele stuen op med et ekstra værelse/kontor. På førstesalen får I to skønne værelser med loft til kip, fritlagte bjælker, veludnyttede skunkrum til opbevaring og ovenlysvinduer, der giver frit kig til stjernerne, når man ligger i sengen. Udenfor venter en stor, skøn have med rhododendron i forskellige nuancer, magnoliatræ, blåregn, stort hibiscustræ og et smukt, gammelt egetræ.Haven er også beriget med alt lige fra rabarber til æbler, vindruer, jordbær, brombær og krydderurter. Et sandt eldorado, der kan indfri alle havedrømmene. Fra haven er der adgang til et stort udhus, der i stil og udtryk matcher husets charmerende karakter.

Book en fremvisning med det samme, hvis I søger et hjem med sjæl og charme på en af de bedste adresser i 2900.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18