KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Frederikkevej 15, 2.
2900 Hellerup

Sag:K2016163
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.845.000
Arealer m.m.
Boligareal
125 m2
Andet
Opførelsesår
1902
Liggetid
483
Kvadratmeterpris
kr. 54.760
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
07-05-2018
Opdateret
03-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Med en af de allerbedste beliggenheder på Sundvejene er der nu mulighed for at blive den nye heldige ejer af helt ny istandsat og fuldstændig indflytningsklar villalejlighed med flot udsigt til Øresund og kvarteret, ekstra lys bolig og med et væld af lækre detaljer som loft til kip med frilagte bjælker, eget stort og skønt velbeplantet havestykke som både er med god græsplæne og flere hyggekroge. Boligen indeholder bl.a. kæmpe køkken-/alrum til 12-14 personer som er i åbnet forløb til tv-/opholdsstuen. Kan evt. opdeles, ligesom der kan laves et 3 værelse-/kontor såfremt dette er et ønske. I dag 2 gode værelser/kontor. Lækkert badeværelse i smagfuldt design og i indbydende materialer bl.a. Vola armatur i messing. En flot og meget velholdt-/veldrevet ejendom i klassisk Hellerupstil og med en perfekt opdeling ude som ind, det starter allerede ved det præsentable ind-/opgangsparti. Mere beskrivelse er på vej.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18