KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Blidahpark 25, 1. 4.
2900 Hellerup

Sag:MB-1313
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.895.000
Arealer m.m.
Boligareal
53 m2
Andet
Opførelsesår
1933
Liggetid
7
Kvadratmeterpris
kr. 54.623
Energimærke
E
Oprettet
10-11-2020
Opdateret
17-11-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Hellerups grønne hjerte

De er heldige i Hellerup. Lykken findes altid lige om hjørnet, i byen ved vandet. Eller i Blidahparkens grønne paradis på jord, hvor en ny heldig nu får mulighed for at flytte ind i nummer 25 på 1. Sal.

Havearkitekt C.Th. Sørensens visioner for Blidahpark var, at boligerne skulle ligge i en park, som en oase i byen. Med store åbne græsplæner som et sammenhængende tæppe, der binder bebyggelsen sammen til en helhed. Han ønskede at bevare så mange som muligt af det oprindelige områdes eksisterende træer som enkeltstående træer, og store træer skulle opstammes, så de skygger mindst muligt for lejlighederne. Og med fritvoksende buske for at give læ og afskærmning omkring indgange og terrasser i stuelejlighederne.

Visionerne for en dejligt hjem i Hellerup sker selvfølgelig også fyldest indenfor i nummer 25, der har en yderst attraktiv beliggenhed i parken. Her kan du straks flytte ind i en totalrenoveret lejlighed med nye gulve, nyere køkken og nyt badeværelse. Har du den store garderober og mange flyttekasser fulde af minder med, er der heller ingen grund til bekymring. Lejligheden har indbyggede i skabe i både entre og soveværelset, som også har fine skydedøre ind til stuen.

I Blidahparken er der mere mellem himmel og jord end så mange andre steder, og den fine beliggehed i 2900 Hellerup fås næppe meget bedre.

Man behøver kun gå til én ejendomsmægler, hele livet, når boligen, sommerhuset eller lejligheden skal sælges, købes eller udlejes.
Vi starter naturligvis med en uforpligtende vurdering og kan kontaktes på tlf. +4531682900 / email@bjornbyskov.dk

Følg os på Instagram, Facecook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18